Foto: Parade_Sonora_2073_vloerkleed_op_maat

Parade Silky

zijdezacht tapijtcollectie in glamour stijl

08 December 2023

Geef het interieur een hotel-chique stijl met de nieuwe tapijtcollectie Parade Silky. Deze kamerbreed tapijt- en vloerkleed op maat collectie heeft een luxe, zijdezachte uitstraling voor een modern-klassieke, glamour sfeer in huis. Met drie variaties in de collectie - de Parade Seda Silky, de Sonora Silky en de Entrada Silky - is er voor iedereen een kwaliteit en kleur die past bij de persoonlijke woonsmaak. Dankzij de gesneden pool van Parade Silky creëer je een delicaat glanzend effect en ontstaat in de kamer een spel van licht, beweging en kleur.

PARADE SEDA SILKY Met de 12 Parade Seda Silky kleuren die variëren van rijke, donkere tinten tot chique, lichte naturelle tonen, sluit je interieur aan bij de nieuwste woontrends. De gesneden pool en de vleug van het tapijt geeft de sfeer een luxe uitstraling; je ziet en voelt meteen de zachtheid en het comfort. Het is de basis voor de nieuwe modern-klassieke luxury living woonstijl. De collectie is geschikt voor intensief gebruik, als vloerkleed in de zitkamer, als traploper of vloerbedekking in de gang.

PARADE SONORA SILKY De Sonora Silky collectie is een zachte en natuurlijke vloer met een subtiele vleug en een glanzende optiek. Hierdoor voelt dit tapijt luxe én stoer aan, perfect passend in een slaapkamer met een natuurlijke uitstraling. De Sonara Silky heeft een kleurengamma van 12 gedempte steenachtige kleuren en bevat ingetogen vergrijsde groene, blauwe en rode tinten in combinatie met warme en koele neutrale tinten. Dit tapijt past in verschillende interieurstijlen omdat de vergrijsde kleuren zich gemakkelijk laten combineren met de rest van het interieur.

PARADE ENTRADA SILKY DESSO heeft voor iedereen een passend tapijt of vloerkleed op maat. De Parade Entrada is de instap Silky-collectie met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding met dezelfde silky look & feel! De Entrada Silky bestaat uit 13 eigentijdse kleuren; neutrale tinten variërend van licht tot donker, in een mix van koele en warme tinten. Met dit tapijt geef je de basis in het interieur karakter én breng je de sfeer tot leven. Met de opkomst van meer glanzende optieken is de Entrada Silky een betaalbare vloer waarmee je het comfort en de populaire stijl van een hotel chique interieur creëert. De Parade Entrada Silky heeft de levendige uitstraling van een luxe zijdezacht tapijt waarmee je de moderne glamourstijl in huis haalt.

Reacties