Foto: Floer-Natuur-Click-Vloer-XL-PVC-Roegwold-Rustiek-model

Ontdek de verschillende PVC vloeren voor in jouw woning

Ontdek de verschillende PVC vloeren voor in jouw woning

12 September 2022

Een PVC vloer is een houtvrije vloer. De vloer is gemaakt van kunststof, maar heeft wel een houtlook. De vloer bevat verschillende lagen polyvinylchloride. De PVC vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Het is een glad oppervlak wat gemakkelijk schoon kan worden gemaakt met de stofzuiger of door middel van een dweil.

Genoeg informatie over de PVC vloeren zelf. De PVC vloeren zeggen enkel iets over het materiaal. De PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende soorten. De keuze van jouw PVC vloer kan je geheel zelf bepalen. Ga jij voor de betonlook, visgraat vloer of de Hongaarse punt? Wij vertellen jou graag meer over de verschillende PVC vloeren voor in jouw woning. Lees snel verder en ontdek welke PVC vloer geschikt is voor jouw woning.

Betonlook

Een betonnen vloer in de woning is niet makkelijk. De vloer is enorm hard en voelt koud aan. Handig voor in de garage, maar niet praktisch om op te leven. Een betonnen vloer geeft een stoere look aan jouw woning. De industriële stijl wordt tot leven gebracht in jouw woning met de betonnen vloer. De betonlook vloer biedt de ideale oplossing voor een vloer in jouw woning. De betonlook PVC vloer heeft dezelfde uitstraling als een betonnen vloer. Gelukkig voelt de PVC vloer een stuk zachter aan en is hij daarnaast ook niet koud. De ideale oplossing voor een industriële vloer toch?

Hongaarse punt

Wil jij een luxe uitstraling creëren in jouw woning? Dat kan gemakkelijk en snel door middel van de Hongaarse punt vloer. De vloer van een woning heeft een sterke invloed op de uitstraling van jouw woning. De Hongaarse punt is in principe de manier van de ligging. De PVC vloer zijn eigenlijk een aantal rechte planken. Door de planken op verschillende manieren te leggen, zorg je voor andere uitstralingen. De PVC vloerdelen worden onder een hoek van 45 tot 60 graden tegen elkaar aangelegd. Hierdoor ontstaat er sergeantsstreep.

Visgraat

De visgraat PVC vloeren worden de laatste jaren enorm populair. De visgraat vloer is populair door haar houtlook. De houtlook geeft veel sfeer aan de woning en levert natuurlijk ook haar bijdrage aan het interieur.  De visgraat vloer zorgt voor decoratie in de woning. Door middel van een aantal prachtige meubelen tover jij je woonkamer om tot een prachtige sfeervolle ruimte. De visgraat wordt gelegd in een V-vorm. 

Reacties