Foto: 65a7a9f9effc1

Ontdek de magie van winters witte vloeren

Het effect van een nieuwe witte vloer is groots. Of het nu gaat om het transformeren van een complete woning of verdieping of slechts een hal, slaapkamer of badkamer.

21 Januari 2024

De Quick-Step vloeren collectie bevat diverse witte vloeren die in huis een winter wonderland realiseren. Winters wit straalt een kalme, frisse eenvoud uit die een verademing is te midden van de drukte van het dagelijks leven. Het creëert een heldere en lichte omgeving die een gevoel van ruimte en sereniteit bevordert.

De keuze voor winters wit gaat verder dan alleen esthetiek. Het symboliseert zuiverheid, hoop en een nieuw begin. Het biedt een veelzijdige basis die gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderende seizoenen en persoonlijke voorkeuren, waardoor het een investering is die meegaat met de tijd.

Zo brengen de winterse witte vloeren een vleugje elegantie en verfijning naar binnen, waardoor een sfeer van warmte en comfort ontstaat te midden van de koude dagen. En vormen ze in de zomer de frisse basis voor ieder zomers interieur.

Het effect van een nieuwe witte vloer is groots. Of het nu gaat om het transformeren van een complete woning of verdieping of slechts een hal, slaapkamer of badkamer.

Afhankelijk van de gewenste functionaliteit en aan te kleden ruimte kan er worden gekozen voor laminaat of PVC. Zowel in het laminaat alsook in de PVC-collectie van Quick-Step zijn er meerdere witte vloeren leverbaar. De premium witte eik of de witgeverfde eik zijn mooie voorbeelden van een witte laminaat vloer. Liever een PVC-vloer? Kies dan bijvoorbeeld voor de katoen witte eik blush en de carrara marmer wit.

www.quick-step.nl

Reacties