Foto: 2019-04/190417-16027.jpg

Nieuw: Mozaic & Fresco collectie van Desso

Tapijt en mozaïek komen samen in de nieuwe collectie van Desso

Mozaïek is al zo oud als de weg naar Rome. De Grieken en Romeinen maakten van hun vloeren ware kunstwerken samengesteld van kleine stukjes marmer en glas die in decoratieve patronen handmatig werden ingelegd. Deze iconische mozaïeken zijn vandaag een bron van inspiratie voor de nieuwste trends in vloeren. De nieuwe tapijtcollectie Mozaic & Fresco van Desso heeft de look van een traditioneel mozaïek in een modern jasje!

Kamerbreed & kleed

Het heden en het verleden smelten samen in één interieur met de nieuwe tapijtcollectie Mozaic & Fresco. Elke woonsfeer krijgt met deze decoratieve tapijtcollectie een moderne en kleurrijke update. Je kunt kiezen uit 7 trendy kleuren in twee verschillende dessins. Het ‘Mozaic’ en ‘Fresco’ patroon kunnen ook met elkaar worden gecombineerd omdat ze qua kleur coördineren en qua dessin perfect bij elkaar passen. In het ‘Fresco’ patroon is aan het mozaïek dessin een bloemmotief toegevoegd waardoor je eindeloos kan mixen & matchen met deze nieuwe collectie. Beide patronen zijn geschikt voor kamerbreed gebruik of voor een op maat gemaakt vloerkleed.

Grote ruimte: kleed op maat

In grotere ruimtes is een kleed op maat ideaal. De denimblauwe variant van dit Fresco kleed heeft een doorleefde uitstraling en past hierdoor goed in een moderne en stoere woonsfeer. In combinatie met kruidige kleuren zoals kerriegeel, metallics en gekleurd glas ontstaat een trendbeeld dat jarenlang meegaat. Omdat in de meeste huizen beton, glas en staal de basis vormen geef je het interieur met een kleed uit de Mozaic & Fresco collectie een decoratief en luxe kleuraccent. Klein maar fijn detail: Je ziet op dit tapijt niet snel vuil en vlekken en het is gemakkelijk in onderhoud.

Stylingtip: mix & match

Niet alleen in de zitkamer maar ook als basis voor een werkplek is een Mozaic of Fresco kleed geschikt. Je kadert met de kleden de verschillende functies in de ruimte en de akoestiek wordt aanzienlijk verbeterd. Of je nu in een industriële loft, een architectonische villa of een oude kerk woont; met dit zachte en strakke tapijt creëer je luxe en comfort op een duurzame manier. Stylingtip: Maak twee kleden die verschillen in kleur, patroon en formaat maar in de breedte even groot zijn. Zo mix & match je met deze tapijtcollectie.

Styling van de slaapkamer

Op het eerste gezicht denk je misschien aan een stenen mozaïekvloer maar dit is toch écht een kamerbreed tapijt uit de Mozaic & Fresco collectie. De mix van klassieke en moderne elementen in één interieur creëert de eclectische sfeer. In de slaapkamer zijn zachte materialen essentieel voor dat ultieme gevoel van luxe en comfort. Met kamerbreed tapijt leg je hiervoor snel en gemakkelijk de perfecte basis.

Vraag een tapijtstaal aan

Kijk voor inspiratie eens op de website dessotarkett.nl. Hier vind je meer inspiratie over trends in vloeren en het toepassen van kleuren en dessins in het interieur. Je kunt ook tapijtstalen aanvragen zodat je thuis kunt bekijken en voelen hoe het staat. De Mozaic & Fresco collectie is verkrijgbaar vanaf juni 2019 en de verkoopadviesprijs bedraagt €209,95 (400 cm breed)

Reacties
Anderen bekeken ook
Foto : Luxe Plaids

Luxe Plaids

Luxe Plaids bij fabriekmeubels.nl! Fabriekmeubels.nl komt met wel heel zachte en luxe plaids.Elders kosten deze plaids € 349,= bij ons slechts € 262,=.Deze plaids zijn de top in de markt en zien er levensecht uit.Tevens zijn deze plaids superzacht en zijn gevoerd met een zeer luxe Velvet van Carlucci Italie.De plaids worden gemaakt in Duitsland en worden alvorens verstuurd aan een zeer scherpe controle onderworpen.De plaids zijn allemaal 200 x 140 en worden verzonden in een zeer luxe doos met een deksel van kunst krokodillenleder. Onze plaids kunnen in een waszak of sloop op 30 graden gewassen worden.Heerlijk om op een koude winterdag, op de bank, onder te liggen.Of om als decoratie over de bank of fauteuil te leggen.Ook schitterend voor de haard.Fabriekmeubels.nl heeft niet alleen plaids, maar ok meubelen die u via onze unieke configurator zelf kunt samen stellen! Van eetstoel, tafel, salontafel, kast, TV meubel, bank of fauteuil aan toe.In tegenstelling tot een reguliere winkel, waar u het vaak moet doen met een proefstaal om tot het ultieme meubel te komen, zit u bij ons het meubel geheel in uw scherm.Ook kunt u bij Fabriekmeubels.nl gebruik maken van onze Interieur Adviseur die vrijblijvend bij u thuis komt voor een advies op maat. Of het nu gaat om een enkele kast waar u wat maat of kleur betreft niet uitkomt, of als het gaat om een totaal interieur plan. Onze adviseur heeft voor alles een passend antwoord.Kijk ook eens op onze sites fabriekverlichting.nl en de-interieurspecialist.nlTevens kunt u gebruik maken van onze prachtige showroom op het industrie terrrein "De Beverkoog" te Alkmaar.Hier kunt u 7 dagen per week, op afspraak, terecht van 9.00-22.00. Dus ook op zon- en feestdagen.

fabriekmeubels.nl
Foto : De-interieurspecialist

De-interieurspecialist

De-interieurspecialist.nl is een nieuwe site waar u vrijblijvend interieur advies kunt krijgen. Interieurspecialist Hans Gonggrijp is het vak met de paplepel ingegoten. Al op veertienjarige leeftijd beschikt hij over een gretige nieuwsgierigheid en werkt hij op zijn vrije middagen bij Good-Housing in Alkmaar. Zijn leermeesters zijn geschoold op hoog klassiek niveau en bedienen de elite van Nederland. Als zijn eigen vader twee jaar later een eigen onderneming start in Alkmaar, helpt Hans vanzelfsprekend mee de exclusieve interieurzaak groot te maken. Hans Gonggrijp wil echter graag alle facetten van het vak leren. En zo begint hij als handelsagent langs de weg met bijzondere accessoires. Niet zonder succes: zijn enthousiasme slaat over op de detailhandel. Daarna leert hij het vak van meten en plattegronden lezen bij gordijn- en tapijtwinkels en boekt hij jarenlang groot succes als bedrijfsleider bij verschillende interieurzaken. Veel kennis en ervaring rijker, start hij vervolgens zijn eigen interieurzaak in Overveen, gespecialiseerd in kleurrijke en aparte interieurs op hoog niveau. Klanten komen van ver naar zijn winkel om advies in te winnen en vele van hen volgen hem tot op de dag van vandaag. Maar de wereld verandert en daarmee ook de behoefte van de consument. Steeds vaker kiezen zij voor transparant en gebruiksvriendelijk winkelen online. Vanuit die gedachte twijfelt Hans Gonggrijp geen moment en vindt in januari 2011 zijn passie in Fabriekmeubels.nl. Een online woonwinkel die beschikt over een unieke tool waarmee klanten hun meubels zelf kunnen samenstellen en direct het resultaat bekijken. Van de handgrepen tot de bekleding – ieder detail is aan te passen naar eigen smaak. Dankzij de vliegende start van Fabrieksmeubels.nl groeit de garage alias showroom van Hans binnen enkele maanden uit zijn jasje. Inmiddels kunnen klanten terecht in een prachtig pand aan de Berenkoog 14 te Alkmaar, een volledig aangeklede en bijzonder inspirerende ruimte. Meubels kunnen hier op aanvraag ook op maat worden gemaakt in eigen werkplaats. Tevens biedt Hans vrijblijvend advies aan huis: deze onverwachts persoonlijke service is in zijn ogen de beste manier om tot een verrassend en creatief interieur te komen.  Tevens kunt u gebruik maken van onze mooie showroom in Alkmaar.Wij zijn zeven dagen per week geopend van 9.00-22.00. Op afspraak!Fabriekmeubels.nlFabriekverlichting.nlDe-bankenfabriek.nlDe-interieurspecialist.123website.nlShowroom;Berenkoog 141822 BJ  AlkmaarTel. 072-5616126 van 9.00-22.00 elke dag.  

fabriekmeubels.nl