Profielfoto van StoneLeaf
StoneLeaf
Innovatieweg 14C, 7007 CD Doetinchem
maandag
08:00 - 18:00
dinsdag
08:00 - 18:00
woensdag
08:00 - 18:00
donderdag
08:00 - 18:00
vrijdag
08:00 - 18:00
zaterdag
08:00 - 18:00
zondag
08:00 - 18:00

Natuursteen Badkamer

Natuursteen badkamer met StoneLeaf Natuursteen Fineer

Badkamer natuursteen fineer

Een badkamer met natuursteenstrips kennen we inmiddels allemaal wel. Een optie die wat onbekender is, is een badkamer met natuursteen fineer bekleding. StoneLeaf.nl is de exclusieve leverancier van StoneLeaf producten voor de Benelux.

Het natuursteen fineer materiaal

De steenplaat is een flexibel en dun materiaal maar bovenal sterk en duurzaam. Na behandeling van de platen, gewonnen uit leisteen, mica of marmer, wordt de natuursteen flexibel gemaakt. De steen is verkrijgbaar in een oneindig aantal natuurlijke kleuren, texturen en in 2 afmetingen. Het biedt een veelvoud aan mogelijkheden.

Hoe wordt StoneLeaf gebruikt?

StoneLeaf wordt gebruikt bij mensen thuis, in de mooiste hotels en in veel andere gebouwen. In heel Europa hebben al veel interieurarchitecten en ontwerpers StoneLeaf gebruikt in hun ontwerpen. Dit komt voornamelijk, door het innovatieve productieproces en door de materiaal- en grondstoffenkeuze.

De leisteen-, mica- en marmerblokken die wij gebruiken, worden niet behandeld of gereconstrueerd. Wij breken de blokken laag voor laag af door het handmatig te scheuren. Met deze techniek behoudt de steen de tinten en de natuurlijke kleuren.

Natuursteen badkamer realiseren?

Een natuurstenen badkamer creëren? Natuursteen finewe geeft jouw badkamerprojecten een unieke uitstraling. Met het brede assortiment natuursteenfineer van StoneLeaf creëer je de badkamer van je dromen. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden van natuursteen in de badkamer.

Een natuurstenen badkamer is er een waarbij de vloeren, wanden en meubels geheel of gedeeltelijk zijn afgewerkt met natuursteen afwerkingen. Met StoneLeaf producten kun je verschillende sferen creëren. StoneLeaf is er in verschillende kleuren en patronen met slechts één uniek patroon. Of je nu een warme look wilt creëren of een frisse look, het kan.

Natuursteen badkamermeubel

Badkamermeubels van natuursteenfineer zijn een zeer populaire toepassing. Je kunt ervoor kiezen om alleen het meubel zelf te bekleden, maar vaak besluit je ook om de muur achter het badkamermeubel te bekleden met natuursteen. Je ziet 2 van dergelijke voorbeelden in de afbeelding. In het eerste voorbeeld zijn het badkamermeubel en de achterwand voorzien van natuursteen. In het tweede voorbeeld is gekozen voor een natuurstenen bekleding voor het meubel en de wasbak. Dit zijn twee van de vele mogelijkheden die het StoneLeaf assortiment te bieden heeft.

StoneLeaf natuursteen staat prachtig op badkamermuren. Denk aan natuurleisteen achter een douchewand of achter een wastafel. Hiermee haal je echt de natuur in huis. Naast de badkamer kun je natuurlijk ook kiezen voor een toilet(ruimte) van natuursteen.