Profielfoto van StoneLeaf
StoneLeaf
Innovatieweg 14C, 7007 CD Doetinchem
maandag
08:00 - 18:00
dinsdag
08:00 - 18:00
woensdag
08:00 - 18:00
donderdag
08:00 - 18:00
vrijdag
08:00 - 18:00
zaterdag
08:00 - 18:00
zondag
08:00 - 18:00

Natuursteen fineer voor in en rondom huis

Ken jij de natuursteen fineer producten van StoneLeaf al? Je kunt het op veel verschillende manieren toepassen.

Gebruik het natuursteen voor vloeren, wanden, douches of als bedekking voor werkbladen en meubels. Het geeft een luxe uitstraling aan jouw project.

Bekijk hieronder de verschillende natuursteen fineer producten van StoneLeaf en laat je inspireren.

StoneLeaf Classic

Het StoneLeaf Classic is gemaakt van leisteen, mica of marmer. Door de glasvezel- en harsrug, is het mogelijk om de producten op allerlei oppervlakken te gebruiken. Droge of vochtige gebieden, binnen of buiten en zelfs op gebogen oppervlakken. Bekijk hieronder een voorbeeld van StoneLeaf Classic.

StoneLeaf Plus

StoneLeaf + is gemaakt van leisteen of mica. Hierbij wordt de natuursteen op katoenweefsel geplaatst. Dankzij de achterkant van katoen kan StoneLeaf Plus worden genaaid of gebogen zonder te breken, met behulp van een warmtepistool. Perfect voor leer en accessoires. Bekijk hieronder een voorbeeld.

StoneLeaf Translucent

StoneLeaf Translucent wordt gebruikt voor tegenlicht projecten. Het is gemaakt van verschillende lagen natuursteen, die op een drager van glasvezel en transparante hars zijn gelijmd. Dit geeft jouw interieur een unieke uitstraling. Bekijk hieronder een voorbeeld van StoneLeaf Translucent.

StoneLeaf Stick & Stone

StoneLeaf Stick & Stone is een unieke zelfklevende natuursteen toepassing. Het is aan te brengen zonder gereedschap en heeft totaal geen onderhoud nodig. StoneLeaf Stick & Stone dient wel altijd in droge ruimtes gebruikt te worden. Gebruik het bijvoorbeeld op binnen wanden of als bedekking op meubels. Bekijk een voorbeeld hieronder.

Speciaal voor de MacBook liefhebbers

Ken jij al natuursteen fineer MacBook Covers? Dit unieke product is in verschillende kleuren en patronen te verkrijgen. Hiermee geef je jouw MacBook pas echt een luxe uitstraling!

Gebruikmaken van de producten van StoneLeaf?

Naast de hierboven beschreven mogelijkheden en voorbeelden van StoneLeaf, zijn er nog ontelbaar veel andere mogelijkheden. Wil jij gebruikmaken van het StoneLeaf assortiment?

Ga naar  www.stoneleaf.nl voor meer informatie.