Foto: int_Mountain_Retreat_In_The_Woods_Blonde_Oak007_20211115

Maak kennis met de sterkste vloeren ter wereld.

Made in Norway: de high pressure floors van BerryAlloc weerspiegelen zowel de pracht en kracht van technologie en design uit Noorwegen en bij uitbreiding Scandinavië.

04 December 2022

Deze vloeren zijn gemaakt voor elk type ruimte en elke levensstijl. Deze vloeren van topkwaliteit zijn bestand tegen alle dagelijkse uitdagingen, van het drukke beloop in een commerciële ruimte tot het leven thuis met vrienden, familie en huisdieren. Ontdek de belangrijkste kwaliteiten die deze vloeren zo duurzaam maken.

Extreem impactbestendig

De high pressure floors van BerryAlloc zijn extreem impactbestendig dankzij hun dikke oppervlak en hun supersterke beschermlaag. Zelfs bij harde klappen zie je geen sporen of schade.

Krasbestendig

Deze vloeren zijn extreem kras- en vlekbestendig en dus perfect voor intensief commercieel gebruik of een druk thuisleven.

Het sterkste lockingsysteem 

Uniek in zijn soort: ons gepatenteerde aluminium lockingsysteem maakt deze solide vloeren nog extra sterk. Voor oppervlakten van 15 op 15 meter heb je zelfs geen uitzettingsvoegen nodig. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk te plaatsen: je drukt de plank gewoon naar beneden, en het lockingsysteem klikt ze vast op de juiste plaats. Simpel! En heel snel.

Waterbestendig

Deze vloeren zijn ook waterbestendig dankzij de sterke toplaag, die zowel het oppervlak als de groeven beschermt tegen water. Ook de kern van het product is volledig watervast.

Ontdek de collecties

Kies tussen 74 decors vanuit drie verschillende collecties: Original, Grand Avenue en Grand Majestic. De drie collecties bieden een rijke keuze aan hout, steen of beton, en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van standaard tot extra lang en extra breed.

Original

De collectie waarmee het verhaal van de high pressure floors begon, en nog altijd de voordeligste manier om van hun superieure sterkte te genieten. Deze collectie bestaat uit 44 decors met een standaardformaat van 198 x 1207 mm.

Grand Avenue

Met zijn spectaculaire, extra lange planken van 2,4 meter creëert Grand Avenue een geweldig ruimtegevoel. Deze collectie bestaat uit 22 decors met een plankformaat van 241 x 2410 mm.

Grand Majestic

Grand Majestic staat bekend om zijn indrukwekkende formaten en superieure kwaliteit. De collectie bestaat uit acht decors met extra lange en extra brede planken van 303 x 2410 mm.

Meer van BerryAlloc
Reacties