Foto: Forbo-Flooring-online-vloerenplanner.jpg

Forbo Flooring online vloerenplanner

Online vloerenplanner Forbo toont vloer in uw interieur

Forbo Flooring online vloerenplanner. Online vloerenplanner Forbo toont vloer in uw interieur.

Forbo Flooring is onlangs live gegaan met haar vernieuwde online vloerenplanner voor zowel consumenten als zakelijke klanten. De site maakt het mogelijk om te zien hoe een bepaalde Forbo vloer zou passen in uw of een van de vele interieurs die de site rijk is.

U heeft bijvoorbeeld een bepaalde vloerbedekking in gedachten, maar wilt graag eerst weten hoe de vloer er in uw huis of wachtkamer uitziet? Of u wilt bekijken welke mogelijkheden u heeft bij het installeren van Allura stroken en tegels? Dan biedt de Forbo vloerplanner dus uitkomst. 

Naast de nieuwe look & feel, is de vloerenplanner sterk uitgebreid, verbeterd en vereenvoudigd in gebruik. Zo zijn er voor het eerst afbeeldingen/standaard interieurs beschikbaar van entrees met de Coral schoonloopcollecties. Ook de kleur van de wanden in de standaard interieurs is nu aan te passen. Daarnaast is het zoeksysteem voor producten sterk vereenvoudigd. Ook kan de zoektocht naar een bepaalde inrichting begonnen worden met een product. En tenslotte is het nu ook mogelijk om een vloer met verschillende materialen te bekleden zoals bijvoorbeeld Flotex, Coral én Marmoleum.

De site is - zoals gezegd - onderverdeeld in een gedeelte voor consumenten en zakelijke klanten. Voor de laatste groep vindt u onder de knop projecten segmenten zoals onderwijs, leisure, kantoor en gezondheidszorg. Voor alle segmenten zijn een groot aantal foto’s beschikbaar waaruit u dat plaatje kunt kiezen dat het beste past bij wat u in gedachten heeft.

Meer informatie: www.forbo-flooring.nl

Publicatiedatum: 27 december 2012

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties