Mooi voor binnen. Goed voor buiten

Forbo met Marmoleum CO2-neutraal op vtwonen&design beurs

17 September 2018

Bij Forbo Flooring is het duurzaamheid troef op de vtwonen&design beurs die van 2 tot en met 7 oktober aanstaande plaatsvindt in de RAI Amsterdam. De vloerproducent ‘showcaset’ onder andere haar Marmoleum-vloeren die sinds kort CO2-neutraal worden geproduceerd, en het klimaat en ons mooie land dus op geen enkele manier belasten. De stand-out-stand (hal12 -stand 061) die Forbo daartoe heeft ingericht, maakt ook visueel inzichtelijk dat Marmoleum mooi is voor binnen en tegelijkertijd goed voor buiten.

De stand bestaat uit een uitgelichte kubus die aan alle kanten open is met een warm interieur van binnen. Op de achtergrond een typisch Nederlands boslandschap waarmee de herkomst van Marmoleum subtiel onderstreept wordt. Marmoleum wordt immers niet alleen sinds mensenheugenis in Nederland gemaakt, maar ook ontworpen. Echt Dutch Design dus.

Daarnaast laat Forbo haar nieuwste Allura-, Coral- en Novilon-vloeren zien op de beurs, ook hier weer bekeken vanuit een duurzaam oogpunt. Met andere woorden: Forbo laat zien hoe het ook deze vloeren stapje voor stapje ‘vergroend’. Bijvoorbeeld door het recyclen van afval, het werken met nieuwe natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen en het gebruik van groene stroom.

De vtwonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder een dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Voor veel meer info over de beurs en Marmoleum CO2-neutraal zie vtwonen&design beurs en Marmoleum

Reacties