Marmoleum van Forbo

Trendy, stijlvolle én duurzame kwaliteitsvloeren

11 Juli 2019

Mooi voor binnen, goed voor buiten

Onder de merknaam marmoleum realiseert het oer-hollandse bedrijf Forbo Flooring al meer dan 120 jaar linoleumvloeren. Het veelzijdige kwaliteitsbedrijf biedt de keuze uit een zeer gevarieerde collectie designvloeren, waarmee je sfeer, kwaliteit én duurzaamheid aan je woning toevoegt. Marmoleum is immers de eerste co2-neutrale vloer.

De in de Zaanstreek ontworpen en geproduceerde vloeren van Forbo zijn naadloos toe te passen in elke interieurstijl. Van strak en modern tot robuust en industrieel. En van landelijk of kleurrijk tot vintage. Marmoleum biedt een fascinerende en veelzijdige collectie van kleuren en dessins, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Jij wenst een vloer met de uitstraling van een klassiek eikenhouten vloer of een vloer met gietvloer look? Het is mogelijk. Mocht je twijfelen of je droomkleur wel past bij de kleur op de muur van de woonkamer, dan biedt de website van Forbo uitkomst. Ga naar www.forbo-flooring.nl/vloerplanner en zie in één oogopslag of beide kleuren bij elkaar passen.

De oudste en milieuvriendelijkste

De keuze voor Dutch Design van Forbo biedt de consument – naast de prachtige uitstraling van de vloer – vele voordelen. Zo kan Marmoleum tegen een stootje, kunt u er eindeloos mee combineren, past het perfect bij andere natuurlijke producten, is het makkelijk schoon te maken én is Marmoleum goed te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is Marmoleum de eerste CO2-neutrale vloer ter wereld. Dit komt in hoofdzaak omdat de basis van Marmoleum al goed, gezond en duurzaam is. Marmoleum is namelijk gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. De natuurlijke grondstoffen zoals de vlasplant en de naaldbomen nemen middels fotosynthese CO2 uit de lucht. Verder heeft Forbo – dat naast interieurs van woningen eveneens sinds jaar en dag winkels horecagelegenheden, ziekenhuizen en scholen van kwaliteitsvloeren voorziet – duurzame aanpassingen gemaakt in het productieproces. Dit maakt de oudste vloerbedekking ook direct de meest milieuvriendelijke. Marmoleum van Forbo: mooi voor binnen, goed voor buiten.

Meer van Forbo Flooring Systems
Reacties