Het strandseizoen kan van start gaan!

Slapen op het strand en wakker worden met zeezicht? Dat kan in de 3 unieke strandkamers van VT Wonen@Ajuma in Zandvoort.

03 Juni 2019

Direct naast strandpaviljoen vtwonen@Ajuma zijn drie strandkamers gebouwd door Jan de Boer Tuinhuizen en helemaal in vtwonen stijl ingericht. Elke strandkamer heeft een eigen look en feel gekregen. Uiteraard ‘basic chic’ omdat dat zo past bij de basis van vtwonen; beton, hout, zwart, grijs en wit zijn dé ingrediënten in deze kamer. De tweede strandkamer ‘balance’, ademt het Oosterse zen-gevoel met een donkere Novilon vtwonen vloer, warmgrijze wanden en goudkleurige elementen. De derde strandkamer ‘blush’ is licht en zwoel met aaibare stoffen en een zachte uitstraling.

  

In alle drie de strandkamers liggen Novilon vtwonen vloeren, slaap je heerlijk op bedden van Swiss Sense met vtwonen beddengoed. De badkamers zijn ingericht met vtwonen sanitair, kranen en tegels. Je kunt je in de strandkamers dus helemaal onderdompelen in het vtwonen gevoel in de stijl die bij jou past. Een heerlijke relax-plek.

 

Foto linksboven: plank lichtgrijs
Foto linksonder: zoethout (verkrijgbaar vanaf sept. ’19)
Foto rechtsonder: ijzerReacties