Vlak Laminaat Metallic

Geen vloer voor grijze muizen: Laminaat Metallic is een ware eye-catcher!

Decor ParDi Vlak Laminaat Metallic

Grijs is hip! De ParDi Vlak Laminaat Metallic is tamelijk rustig en naturel. De vloer oogt vrij egaal grijs met een aantal hele lichte patronen van knoesten en vlammen. Dit is wel genoeg om de vloer een beetje karakter mee te geven, zonder te druk te worden. De planken bevatten een fijn streepjesmotief gevormd door de voelbare- en zichtbare structuur aan de bovenkant van de planken, gefinished door een toplaag met een combi van mat en glans.

Vlaklaminaat

De vloer is vlak, dat wil zeggen, ze bevatten geen v-groeven, maar sluiten naadloos op elkaar. Hierdoor ontstaat een glad oppervlak en creëert het effect van een grote vloer, zonder losse planken.

Specificaties ParDi Vlak Laminaat Metallic

Met een totale dikte van 8 mm is deze vloer geschikt voor normaal huiselijk gebruik en uitstekend te leggen in alle vertrekken. De planken hebben een goed kliksysteem, waarmee dit laminaat eenvoudig te leggen is en goed in elkaar past. De planken zijn 138 cm lang en 19,3 cm breed

Gratis sample ontvangen?

Wilt u thuis eens rustig kijken of de ParDi Metallic wat voor u is? Vraag dan op onze website een gratis vloersample aan. Klik hier.

Meer van Parket Direct Bekijk alle

Visgraat parket mat lak

UNIEK!!! Wij hebben een doe-het-zelf visgraat parket van maar liefst 15 mm dik met een toplaag van 4 mm met gepattenteerd LOC-systeem. Leg nu uw eigen visgraat parket van zware kwaliteit zeer eenvoudig voor een klein prijsje. Dit lamelparket bestaat uit 3 lagen, waarvan de toplaag uit 4 mm echt eiken bestaat.  Deze planken zijn afgewerkt met een matte lak en hebben een geborsteld oppervlak voor een klassieke eiken look. Met borstelen worden de zachte delen uit de nerven weggeborsteld. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak wat diepte en reliëf krijgt. De vloer is naturel/rustiek met hier en daar wat knoesten (nooit open knoesten!) en vlammen, wat de vloer een speels en natuurlijk uiterlijk geeft.  De planken zijn voorzien van een kliksysteem (en dus geen lijm behoeven), waardoor leggen kinderspel wordt. De planken hebben tevens groeven op vier zijden, zodat het planken-effect versterkt wordt en de vloer er mooi uit komt. De lengte van de plank is 59,2 cm en hij is 14,8cm breed.  Wij laten u een zo goed mogelijke sortering van een houten vloer zien door middel van onze foto's. Hiermee willen wij een representatief beeld van de vloer voor u schetsen, maar het kan altijd zijn dat er afwijkende planken tussen zitten. Hout is immers een natuurlijk product en geen plank is hetzelfde. Deze vloeren zijn met zorg geproduceerd en staan voor uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Met maar liefst 15 jaar garantie kunnen we u ervan verzekeren dat u nooit hoeft te twijfelen aan het jarenlange plezier van deze vloer. Deze vloer is geschikt voor normaal huiselijk gebruik en kan in elke (droge) kamer gelegd worden.

Parket Direct