Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Parket Direct

Vlak Laminaat Metallic

Geen vloer voor grijze muizen: Laminaat Metallic is een ware eye-catcher!

Decor ParDi Vlak Laminaat Metallic

Grijs is hip! De ParDi Vlak Laminaat Metallic is tamelijk rustig en naturel. De vloer oogt vrij egaal grijs met een aantal hele lichte patronen van knoesten en vlammen. Dit is wel genoeg om de vloer een beetje karakter mee te geven, zonder te druk te worden. De planken bevatten een fijn streepjesmotief gevormd door de voelbare- en zichtbare structuur aan de bovenkant van de planken, gefinished door een toplaag met een combi van mat en glans.

Vlaklaminaat

De vloer is vlak, dat wil zeggen, ze bevatten geen v-groeven, maar sluiten naadloos op elkaar. Hierdoor ontstaat een glad oppervlak en creëert het effect van een grote vloer, zonder losse planken.

Specificaties ParDi Vlak Laminaat Metallic

Met een totale dikte van 8 mm is deze vloer geschikt voor normaal huiselijk gebruik en uitstekend te leggen in alle vertrekken. De planken hebben een goed kliksysteem, waarmee dit laminaat eenvoudig te leggen is en goed in elkaar past. De planken zijn 138 cm lang en 19,3 cm breed

Gratis sample ontvangen?

Wilt u thuis eens rustig kijken of de ParDi Metallic wat voor u is? Vraag dan op onze website een gratis vloersample aan. Klik hier.

Meer lezen over
'Vlak Laminaat Metallic'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.