array(1) { ["path"]=> string(60) "www.parketdirect.nl/pardi-8mm-v-groef-laminaat-fifth-avenue " }
Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Parket Direct

V-Groef Fifth Avenue

Op zoek naar een grijs vloer met klasse? ParDi 5th Avenue Laminaat is uw vloer!

Decor Fifth Avenue Laminaat

Grijs is helemaal in op het moment. De Fifth Avenue laminaatvloer is een mooie grijze vloer met een natuurlijke warme uitstraling. De levendigheid van de vloer wordt gecreeerd door de vele knoesten en vlammen in het dessin en de V-groeven op de lange zijden. De groeven zijn donkergrijs waardoor ze duidelijk zichtbaar zijn het houten gevoel versterken. De vloer heeft een matte uitstraling met een licht voelbare structuur. Kortom: de Fifth Avenue vloer is een hele mooie combinatie van warm en strak voor uw interieur.

Specificaties Fifth Avenue vloer

De maten van de planken zijn 128,6 cm lang en 19,4 cm breed en hebben een goede klikverbinding, waardoor goed in elkaar past. De Pardi Fifth Avenue laminaatvloer 8 mm dik. Deze vloer geschikt voor normaal huiselijk gebruik en geschikt voor elke (droge) kamer in uw woning.

Gratis sample?

Bestel nu eenmalig een gratis sample op onze website.

 

Meer lezen over
'V-Groef Fifth Avenue'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.