Trinka Laminaat

Wilt u een prachtige vloer die vrijwel geen onderhoud nodig heeft, snel te plaatsen is en die er ook nog mooi uitziet? Dan is laminaat misschien iets voor u

Trinka Laminaatvloer

Laminaat is verkrijgbaar in verschillende dessins en kleurstellingen. Sommige houtlooks zijn voorzien van een structuur, welke sterk overeenkomt met een houten vloer. Ook zijn er keuzes in soorten met een 2- of 4-zijdig aangebracht facetrandje, waardoor een "plankenvloer" nagebootst wordt.

Zelfs een traditioneel visgraatpatroon en plavuizenmotief worden in laminaat uitgevoerd.
De patronen en kleurstellingen zijn voortdurend aan veranderingen onderhevig, waardoor modegevoelige klanten zich bij dit materiaal volledig kunnen uitleven.

Kiest u voor een kwalitatief goede laminaatvloer dan kiest u voor een slijtvaste, duurzame vloer.
De hoogte van de kwaliteit vind u terug in dikte, maatvastheid, slijtweerstand en onderhoudsgemak van het product van uw keuze.
Uw smaak bepaalt welk dessin uw voorkeur geniet.

Een laminaatvloer is aan te brengen door de "doe-het-zelver", waarbij wij als service de vloer thuis afleveren, de ondervloer zowel op vocht als op vlakheid beoordelen en u zonodig adviseren hoe eventuele problemen op te lossen zijn.
Wilt u niet zelf aan de gang? Wij zijn u uiteraard met veel plezier van dienst door de legwerkzaamheden voor u uit te voeren.

Voor informatie en voor het bekijken van het materiaal zien wij u graag in onze showroom tegemoet. Let wel even op de openingstijden.