Foto: Wonen-Vloeren

Welke vloer past bij jou? Je leest het in Wonen.nl - Vloeren

Wonen.nl - Vloeren lees je gratis in de Wonen.nl app én is als magazine verkrijgbaar in de winkel!

Uitgekeken op je huidige vloer of is je vloer aan vervanging toe? Kies in ieder geval altijd een vloer die past bij de uitstraling van je woning. Maar aan welke voorwaarden moet je nieuwe vloer voldoen? Sta voordat je kiest altijd stil bij de kamer waar je de vloer wilt leggen.

Nieuwe inrichting?

Vloeren maken een groot deel van een woning uit en zijn daarom een logisch uitgangspunt voor een nieuw interieur. Is de juiste vloerbedekking eenmaal gekozen, dan is daarmee letterlijk de basis gelegd voor de verdere inrichting en aankleding.

Waar moet je rekening mee houden?

- Heb je kinderen?
- Heb je huisdieren?
- Moet je rekening houden met allergieën?
- Hoe onderhoudsvriendelijk wil je dat je vloer is?

Waar wil je de vloer leggen?

In de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer? Kies voor een vloer die je mooi vindt! Voor de kinderkamer, hobby- of werkkamer: kies een praktische vloer.

Goed onderhoud

Goed onderhoud is van essentieel belang. Een vloer moet passen bij je huishoudmanagement. De juiste keuze geeft jarenlang plezier. Meer over onderhoud van verschillende typen vloeren lees je hier.

Wonen.nl - Vloeren

Iedere vloer heeft zijn eigen voors en tegens. In Wonen.nl - Vloeren komt de verschillende vloeren dan ook uitgebreid aan bod. Het magazine ligt nu in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

Over Wonen.nl

Wonen.nl biedt je inspiratie voor verbouwen en inrichten: tips, trends, praktische info, sfeerbeelden, laatste woonnieuws en uitgebreide productinfo. Je vindt al deze inspiratie terug in de Wonen.nl magazines, nieuwsbrief en website.

Meer informatie over de Wonen.nl magazines vind je op www.wonen.nl/magazines.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties