Foto: /260242.jpeg

Iedereen is stylist bij Solidfloor: in een handomdraai een nieuw interieur met de online roomplanner

Veel consumenten vinden het moeilijk om te bepalen welke houten vloer het beste past bij het interieur, smaak, stijl en sfeer. Solidfloor, leverancier van duurzame houten vloeren, biedt de oplossing met de interactieve roomplanner.

Veel consumenten vinden het moeilijk om te bepalen welke houten vloer het beste past bij het interieur, smaak, stijl en sfeer. Solidfloor, leverancier van duurzame houten vloeren, biedt de oplossing met de interactieve roomplanner.

Deze ideale online tool helpt de consument bij het vinden van de perfecte Solidfloor voor het eigen interieur. Want al vóór de aankoop, kan het effect van de houten vloer in het eigen interieur beleefd worden.

 

Met de gebruiksvriendelijke roomplanner van Solidfloor kan er in een handomdraai, het eigen interieur ingericht worden met een Solidfloor. Upload een foto van de ruimte waar de nieuwe vloer moet komen via de roomplanner, Solidfloor zal deze foto bewerken. Wanneer de foto gereed is, wordt er een email of sms verstuurd. Alle mogelijke Solidfloor decoren, leghoeken en –patronen kunnen virtueel in de foto geplaatst worden. Hierdoor wordt er real time een realistisch beeld verkregen van het uiteindelijke resultaat.

Welke vloer past beter in het interieur; een Dazzeling Gold vloer uit de Silver & Gold collectie welke geïnspireerd is op interieurs van weleer: hoge plafonds, prachtige ornamenten, fonkelende kroonluchters en romantische dessins. Of past een strakke witte vloer, zoals de Pearl White uit de collectie Black and White beter. Met de roomplanner wordt het al heel snel duidelijk. Solidfloor past bij elke smaak, stijl en sfeer. Er is keuze uit 125 vloeren met daarbij diverse leghoeken en -patronen. De vloeren zijn handig onderverdeeld in acht mooie actuele collecties met elk hun eigen specifieke kenmerken en sfeer.

Voor degenen die niet kunnen wachten op de bewerkte foto van hun eigen ruimte, heeft Solidfloor een foto’s van bestaande interieurs in diverse stijlen in de roomplanner geplaatst. Zo kan er snel en makkelijk en in één oogopslag bekeken worden hoe een houten vloer in een bepaald interieurstijl tot zijn recht komt. De website is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar, dus op elk gewenst moment kan er in de huid van een interieur styliste worden gekropen.

Met haar uitgebreide gamma aan kwaliteitshouten vloeren bewijst Solidfloor eens temeer interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en elke wens te bieden. Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit. Niet voor niets geeft Solidfloor 25 jaar garantie op haar producten. Solidfloor is al jarenlang de leverancier van hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires, zoals; ondervloeren, plinten en onderhoudsproducten. Met Solidfloor is het daarom jarenlang zorgeloos genieten; Solidfloor... forever yours.

Meer informatie is te vinden op: www.solidfloor.com.

Publicatiedatum: 28 januari 2011

Reacties