Foto: 2017/CORETEC_vloer-2.jpg

De pluspunten van het werken met een erkend COREtec® vloer verkooppunt

Bij het inrichten van uw woning of appartement speelt de keuze voor een vloer een belangrijke en bepalende rol.

De vloer is immers de basis voor uw nieuw interieur. Er zijn tal van mogelijkheden met elk hun eigen eigenschappen en uitstraling. De COREtec® verkooppunten kunnen u helpen met professioneel advies zodat u tot de vloer keuze komt die uw woning of appartement nog meer uitstraling zal bezorgen.

Wilt u volledig ontzorgd worden? Zoekt u goed en deskundig advies? Bent u op zoek naar goede kwaliteit en een op en top persoonlijke service? U vindt het bij de COREtec® verkooppunten. Wilt u graag uw huidige woning nog mooier maken maar weet u niet hoe u moet beginnen? De COREtec® dealers helpen u graag van begin tot eind.

Het start met een persoonlijk en adviserende babbel. Zijj brengen u op de hoogte van de laatste trends op het gebied van vloeren en toebehoren zoals de accessoires en plinten in identiek dezelfde decoren als zijnde de vloeren. Zij hebben ook meestal een team vakmensen op het gebied van vloeren en kan indien gewenst de gehele planning en coördinatie verzorgen. Inmeten, adviseren, meubels verzetten. Oude vloeren verwijderen en afvoeren. Werkelijk het hele vloerenproject is bij de COREtec® dealers in goede handen. Of het nu gaat om een jaren 60 huis of een nieuwe woning met de nieuwste technieken, door hun ervaring hebben ze voor elke situatie een goede oplossing in huis.

De makkelijk te hanteren COREtec® vloer is een ideaal alternatief voor uw laminaat, vinyl of kunststof vloer. De COREtec® vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, kalksteen en kwaliteit PVC. De vloeren zijn 100 % waterproof, dus kunnen worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer het aan water wordt blootgesteld. Onder normale omstandigheden zal het niet krimpen of uitzetten. Een ander bijkomend voordeel is dat we daardoor geen dilitatiestrips nodig zijn om het te leggen oppervlakte te doorbreken. Elke plank heeft een onderlaag van kurk voor een zachtere en warmere vloer.

Een ander groot voordeel is, dat we bij COREtec®, niet noodzakelijkerwijs een heel vlakke ondergrond nodig hebben. De onderlaag van kurk zal als het ware de oneffenheden absorberen. De planken zijn eveneens geschikt voor gebruik op vloerverwarming en hoeven eerst niet te worden geacclimatiseerd in de te leggen ruimtes.

Kortom een zeer sterke vloer, geschikt voor residentieel en commercieel gebruik

Meer informatie: https://coretecfloors.com/nl-nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties