Kronofix Cottage, het meest verkochte la

Laminaatvoeren zijn bijzonder populair. De vloeren zijn praktisch in gebruik. Het aanbod is enorm. Daartussen valt Kronofix Cottage laminaat nadrukkelijk op

Kronofix Cottage, het meest verkochte laminaat

Fraai, praktisch en gebruiksvriendelijk!

Laminaatvoeren zijn bijzonder populair in Nederland. De vloeren zijn mooi en praktisch in gebruik en bestaan uit drie, vier lagen: een kunststof onderlaag, een drager, een laagje bedrukt papier (met veelal bedrukking van houtstructuur) en een kunststof toplaag, waaraan doorgaans aluminiumoxide is toegevoegd. Het aanbod laminaatvloeren is enorm. En in dat gigantische aanbod valt Kronofix Cottage laminaat nadrukkelijk op. Het is bovendien het best verkochte laminaat van Nederland en het wordt gekenmerkt door een fraai uiterlijk, een lange levensduur en bovendien is deze vloer eenvoudig zelf te leggen. Deze laminaatvoer zorgt bovendien voor een sterk ruimtelijk effect en laat elke ruimte er groter uitzien. Dit wordt veroorzaakt door de bredere planken.

Meest verkochte laminaat

Kronofix cottage laminaat is het meest verkochte laminaat van Nederland. En dat is niet zomaar. De vloer staat voor kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Helemaal nu. Het sterke, 7 millimeter dikke laminaat met kliksysteem is er nu namelijk al voor € 19,95,- inclusief leggen, een alufoam ondervloer én gratis plakplinten.
Leggen kan door heel Nederland.

Typerende houttekeningen

Dat goedkoop ook heel mooi kan zijn, bewijst Kronofix Cottage laminaat. De toplaag is AC3-Klasse 31 en daarmee geldt het als ideaal laminaat voor de zogenaamde lichter belopen ruimtes. De bijzonder subtiele V-groef aan de lange zijde doet sterk denken aan massieve planken. De zo typerende houttekeningen en moderne trendy kleuren maken deze laminaatvloer zo enorm populair. Alsof je een houten vloer hebt liggen.
Behalve fraai en van buitengewoon goede kwaliteit, is ook het leggen van het meest verkochte laminaat van Nederland eenvoudig. Dit met dank aan het zogenaamde TwinClic systeem, waardoor iedereen op duurzame en eenvoudige wijze de vloer ook zelf gemakkelijk kan leggen.

Het ‘buitengevoel’

Cottage? Dan denk je in eerste instantie onwillekeurig toch aan een gezellig, klein huisje. Aan een open haard, aan een bos. En toch geldt dit soort laminaat als zeer modern laminaat. Laminaat dat door de zichtbare houtstructuur staat voor robuust, duurzaam en veilig. En ondanks de naam, staat deze laminaat echt overal goed. Ook in moderne appartementen en in hippe kantoorpanden. Juist dan biedt deze vloer net dat beetje extra in de vorm van een soort van ‘buitengevoel’. Kronofix Cottage laminaat kopen is een gevoel kopen. Het staat voor sfeer en beleving in optima forma.

Lange levensduur

Typerend zijn de opvallende trendy maar neutrale dessins. Die planken laten elke ruimte er groter en ruimtelijker uitzien. Ook dat verklaart de enorme populariteit van dit type laminaat. Behalve uiterlijk, is deze vloer ook praktisch. Vloerverwarming? Dat gaat prima samen met Kronofix Cottage laminaat, zoals deze laminaatvloer ook al een lange levensduur kent. Mooi en goed laminaat dus, voor een ruimtelijk effect en geschikt voor elke ruimte. Er zit niet voor niks 15 jaar fabrieksgarantie op. Dat is waarom deze vloer zo populair is in Nederland.

Producent Kronospan – een Canadees bedrijf- is marktleider als het gaat om laminaatvloeren. Niet zo verwonderlijk, want het bedrijf investeert al sinds 1897 in innovatie. Het bedrijf staat bekend om de perfecte afwerking en het scherpe oog voor detail. De vloeren zijn prachtig om te zien maar ook praktisch en prima geschikt voor alledaags gebruik. Ook de gebruiksvriendelijkheid van het klik-systeem spreekt aan. Een Kronofix vloer kan iedereen leggen en maakt van elke ruimte een bijzondere ruimte.
Kronofix Cottage laminaat is te koop bij de betere dealer.

 Dealer: Tapijt en Laminaat Direct