Endless Caramel Swirl

ParDi Caramel Swirl: moderne grijze vloer met Endless Beauty Effect en Chrome Structuur.

Decor Endless Caramel Swirl

Helemaal hip: grijze vloeren. De ParDi Endless Caramel Swirl is een prachtige grijze laminaatvloer met een sfeervolle uitstraling. Dit laminaat bevat een voelbare synchroon structuur met chrome effect. De zichtbare structuren op de plank zijn ook te voelen op het laminaat. Deze structuur is daarbij ook nog voorzien van een chrome glans. De rest van de toplaag is mat afgewerkt, zodat alleen de nerven glanzen en hierdoor lijkt het alsof de vloer geborsteld is en met olie afgewerkt. Dit resulteert in een sfeervolle ‘houten’ vloer effect.

Endless Beauty Effect

De vellingen (v-groeven) zijn donker gespoten, zodat deze extra goed uitkomen. De kleur van deze vloer is voornamelijk grijs met donkere- en lichte delen. Hierdoor komt de structuur van de plank helemaal tot zijn recht. Wat de vloer extra mooi en bijzonder maakt is dat deze voorzien is van het Endless Beauty Effect. De planken zijn voorzien van een overeenkomstig decor aan begin en eind van de planken, waardoor het lijkt alsof de planken in elkaar doorlopen. Dit is echt een prachtig gezicht wat iedere ruimte zal sieren.

Specificaties laminaatvloer Caramel Swirl

Dit laminaat is 8 mm dik en dus voor normaal huiselijk gebruik gekwalificeerd. U kunt dit in alle kamers van uw woning gebruiken. De planken hebben een lengte van 128,5 cm en zijn 24,2 cm breed. Uiteraard zijn ze voorzien van een kliksysteem waardoor het geheel goed in elkaar past. Plaatsen is een eitje!

Vraag nu een gratis sample aan!

Op onze website kunt u gratis een sample van ParDi Endless Caramel Swirl laminaatvloer aanvragen. Klik hier.