COREtec® stand druk bezocht tijdens de afgelopen VT Wonen & Designbeurs

De consumenten waren enorm onder de indruk van de nieuwigheden en waren laaiend enthousiast over de nieuwe COREtec® Visgraat vloeren.

10 Oktober 2019

Jan Dossche, President USFloors Europe: “ De vloerindustrie evolueert sneller dan ooit. COREtec® stond aan de start van dit succesverhaal, maar denkt er nog lang niet aan om te vertragen. De onovertroffen speed-to-market en het breed designaanbod van de Amerikaanse marktleider met Belgische roots bleef niet onopgemerkt en viel onder meer in de smaak bij Warren Buffet, een van de meest succesvolle bedrijfsinvesteerders.“

“Wij zijn dromers. Innovatie zit in ons DNA. Terwijl de rest van de markt nog werkt aan hun versie van het origineel, denken wij al aan de volgende grote ontdekking."

Op de VT Wonen & Designbeurs pakte USFloors uit met nog maar eens nieuwe aanvullingen in het reeds uitgebreide COREtec® gamma. In 2012 ontketende de marktleider in meerlagige rigide vloeren een ware revolutie in de sector met de 100% watervaste core technologie. Sindsdien breidt het succesbedrijf zijn aanbod gestaag verder uit. Met nieuwe patronen, formaten en designs.

Voor meer informatie www.usfloors.be