Parket Direct

Partner

8mm ParDi Silver Chrome

De ParDi Silver chrome laminaatvloer is een mooie laminaatvloer met een lichtgrijze kleur en groeven op de lange zijden. 

Deze vloer bevat veel knoesten en vlammen en dat maakt deze vloer levendig en rustiek. Ondanks deze eigenschappen doet de vloer toch nog enigszins strak aan. Deze vloer beschikt over een synchroon lopende, voelbare structuur in de toplaag. Dat betekent dat de voelbare structuur, synchroon loopt met de zichtbare structuur op de plank. Ziet u een knoest, dan voelt u die ook zo en loopt hij exact gelijkt met de afbeelding.

Nog bijzonderder is dat deze synchroonstructuur chrome bevat. De toplaag is mat, maar de plekken waar de voelbare structuur de zichtbare structuur volgt, is het ietwat glimmend. Hierdoor lijkt het alsof de naden in het 'hout' met olie zijn afgewerkt en krijgt de vloer een hele natuurlijke look.

De groeven zijn in een iets donkerdere kleur gespoten, zodat ze redelijk zichtbaar zijn en meer het gevoel van een 'planken houten vloer' doen toekomen. Ook de toplaag met licht voelbare structuur en matte uitstraling draagt hier aan bij.

Deze vloer is 8mm dik en dus geschikt voor normaal huiselijk gebruik en kan in vrijwel elke (droge) kamer gelegd worden. De planken zijn 138 cm lang en 19,3 cm breed en zijn uitgerust met een kliksysteem, zodat het laminaat eenvoudig te leggen is en goed in elkaar past.

MEER VAN DIT BEDRIJF