Kurk in je slaapkamer

Een Kurkexpert Kurkvloer of kurkwand in je slaapkamer is zeer comfortabel - warm - stil - eenvoudig in onderhoud en oneindig mooi....

Kurk in de slaapkamer

Een Kurkexpert kurkvloer is zalig om op te lopen. Zacht, warm, veerkrachtig en stil. Ook heerlijk voor de kinderen om op te spelen. Juist omdat de vloer aangenaam en comfortabel aanvoelt gaan kinderen vaak op de vloer zitten om te spelen. Gelukkig kan een Kurco Kurkvloer ook tegen een stootje en is de beschermlaag zeer vlekbestendig. Kortom ideaal als vloerbekleding in bijvoorbeeld de speelkamer.

Een kurkvloer kan je op 2 manieren leggen;

1) Verlijmd: De massieve kurktegels worden gekleefd op een gladde ondervloer en nadien van 3 laklagen voorzien,

2) Zwevend met klik-systeem: De kant-en-klaar panelen worden los gelegd en zijn direct begaanbaar na plaatsing.

Kurk is enorm isolerend. dat geldt voor die koude buitenmuur maar ook voor het geluid. Kurk tegen de muur geeft ook veel sfeer. Ook prachtig als accentwand bekleding. De kinderen kunnen de zelf geknutselde werken naar hartelust opprikken. De tieners natuurlijk ook maar dan hun posters. Ook wandkurk bestaat uit losse tegels en kunnen in zeer veel kleuren worden geleverd.

LEGDEMONSTRATIES 14-15-16 FEBRUARI – ook op zondag
Op 14, 15 en zondag 16 februari houden wij leg-demonstraties. We tonen u precies hoe je een kleef-kurk-vloer zelf kunt plaatsen. Nadien kunt u alles vragen wat u nog weten wilt. We demonstreren om 11 uur, 13.30 uur en 15 uur. We zijn steeds geopend van 10 – 17 uur.
Kom langs en wij zorgen voor de koffie!

Voor meer informatie surf naar www.kurkexpert.be