Partner

Kurkexpert bvba

Kurkexpert bvba mag dan wel een nieuw bedrijf zijn, maar samen hebben we al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van kurkvloeren en kurkwanden. In onze webwinkel vindt je de grootste collectie kurkvloeren en wanden van heel de Benelux. Je kan kiezen om alles thuis te laten leveren of zelf te komen afhalen. Langskomen in onze toonzaal in Dessel kan je iedere maandag - dinsdag en vrijdag van 10.00 - 17.00 uur. Voor de overige dagen maak je best een afspraak.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Kurkexpert bvba

Kurk in je slaapkamer

Een Kurkexpert Kurkvloer of kurkwand in je slaapkamer is zeer comfortabel - warm - stil - eenvoudig in onderhoud en oneindig mooi....

Kurk in de slaapkamer

Een Kurkexpert kurkvloer is zalig om op te lopen. Zacht, warm, veerkrachtig en stil. Ook heerlijk voor de kinderen om op te spelen. Juist omdat de vloer aangenaam en comfortabel aanvoelt gaan kinderen vaak op de vloer zitten om te spelen. Gelukkig kan een Kurco Kurkvloer ook tegen een stootje en is de beschermlaag zeer vlekbestendig. Kortom ideaal als vloerbekleding in bijvoorbeeld de speelkamer.

Een kurkvloer kan je op 2 manieren leggen;

1) Verlijmd: De massieve kurktegels worden gekleefd op een gladde ondervloer en nadien van 3 laklagen voorzien,

2) Zwevend met klik-systeem: De kant-en-klaar panelen worden los gelegd en zijn direct begaanbaar na plaatsing.

Kurk is enorm isolerend. dat geldt voor die koude buitenmuur maar ook voor het geluid. Kurk tegen de muur geeft ook veel sfeer. Ook prachtig als accentwand bekleding. De kinderen kunnen de zelf geknutselde werken naar hartelust opprikken. De tieners natuurlijk ook maar dan hun posters. Ook wandkurk bestaat uit losse tegels en kunnen in zeer veel kleuren worden geleverd.

Voor meer informatie surf naar www.kurkexpert.be

Meer lezen over
'Kurk in je slaapkamer'?

meer van deze professional

Kurk op de trap

Kurk op de trap is gemakkelijk in onderhoud, eenvoudig ...

Kleuren van je kurkvloer

Een kurkvloer is niet alleen geluiddempend en warm maar...

Kurk in je caravan

Een kurkvloer in je (sta)caravan of camper is de ideale...

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.