array(1) { ["path"]=> string(19) "www.vloerenland.com" }
Partner

Vloerenland.com

We krijgen het steeds drukker met zijn allen, er komen steeds meer soorten vloeren bij en er is steeds meer informatie op internet te vinden over vloeren. Er zijn echter weinig bedrijven die gespecialiseerd zijn in vrijwel alle soorten vloeren! Wij in elk geval wel, waardoor wij in staat zijn u door de bomen het bos te laten zien!

Bedrijfsoverzicht Vloerenland.com

Zelfklevende PVC stroken

Zelfklevende PVC stroken ... worden ook wel zelfklevende vinylstroken genoemd. Voor het beste eindresultaat dient de vloer vlak te zijn en moet deze vooraf meestal geëgaliseerd worden. Zelfklevende PVC stroken zijn makkelijk zelf te leggen als de ondervloer in orde is. Daarnaast zijn PVC stroken makkelijk in onderhoud, eenvoudig schoon te houden, comfortabel, slijtvast en zeer geluiddempend.

Voordelen zelfklevende PVC stroken

• geschikt voor de dhz'er
• verbetert het wooncomfort
• een stille vloer met weinig loopgeluiden
• onderhoudsarme vloer
• licht hanteerbaar

Vinylland / PVC vloerenland

Vinylland is gespecialiseerd in alle soorten PVC vloeren. In de showroom vindt u de nieuwste collecties. Wij bieden een compleet pakket en wij hebben voor elk interieur een betaalbare oplossing. Vinylland is onderdeel van Vloerenland®.

Showroom

In Beek en Donk (nabij Eindhoven) heeft Vinylland een unieke showroom met alle bekende merken PVC vloeren. In een ontspannen sfeer kunt u de vloer vinden die u het mooiste vindt.


Vinylland / PVC vloerenland
Beekerheide 28
5741 HC Beek en Donk
T. 0492 – 319 015

ACTIE

OPRUIMING!!! Nu zelfklevende PVC stroken in onze webshop van € 24,95 voor € 11.50 per m2 OP =OP!!!

 

 

Meer lezen over
'Zelfklevende PVC stroken'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.