Foto: Quick-Step-Livyn-kunststof-vloer

Quick-Step Livyn vloer: warm en waterdicht

Uiterst slijtvaste kunststofvloeren - unieke Quick-Step Livyn

Uiterst slijtvaste kunststofvloeren: de nieuwe Quick-Step Livyn.

Quick-Step is sinds jaar en dag een belangrijke vernieuwer en trendsetter. Na laminaat en parket pakt de vloerspecialist opnieuw uit met een meesterlijke vloerlijn van de bovenste plank: Livyn.

Wat maakt Quick-Step Livyn uniek?
De uiterst slijtvaste kunststofvloeren zijn 100% waterdicht! Badkamers en keukens met een houtlook? Geen enkel probleem met de Quick-Step Livyn vloeren. Dankzij het elegant plankenformaat, de unieke decors, passende oppervlaktestructuren en innovatieve randafwerking komen de houtdessins optimaal tot hun recht. De nieuwe Quick-Step® vloeren roepen een warme sfeer op en nodigen uit om er met je blote voeten op te lopen. Door hun geluidsabsorberende eigenschappen geniet je bovendien in alle rust van je vloer!

Het resultaat is een collectie comfortabele vloeren van topniveau. Met een uiterst weloverwogen kleurbalans in de dessins, met een structuur die het karakter van de planken extra benadrukt, met groeven die het plankformaat accentueren en de gewenste uitstraling van het houtdecor versterken. En uitgevoerd in een ruim palet van 15 designs, waarin ieder een kleur en een houtkarakter naar zijn smaak kan terugvinden.

Meer informatie: www.quick-step.com

Publicatiedatum: 11 februari 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties