Partner

Vloerenland.com

We krijgen het steeds drukker met zijn allen, er komen steeds meer soorten vloeren bij en er is steeds meer informatie op internet te vinden over vloeren. Er zijn echter weinig bedrijven die gespecialiseerd zijn in vrijwel alle soorten vloeren! Wij in elk geval wel, waardoor wij in staat zijn u door de bomen het bos te laten zien!

Bedrijfsoverzicht vloerenland.com

Klik PVC vloeren

Klik PVC / Zwevende PVC vloeren
Klik PVC vloeren zijn het nieuwste van het nieuwste! De voordelen van vinyl en de uitstraling van hout. Bovendien eenvoudig te leggen, dus ideaal voor de dhz'er en makkelijk als je gaat verhuizen zijn ze verplaatsbaar.

Soorten klik PVC

Klik pvc wordt ook wel click PVC, clic PVC, klik vinyl, clic vinyl, click vinyl of pvc laminaat genoemd. Snap je het nog… wij nog wel ;)

Voordelen klik PVC

Deze zwevende PVC vloeren zijn enorm in opkomst en ze zijn een prima alternatief voor laminaat. Minder contactgeluiden, een verbeterd wooncomfort en zeer geschikt bij vloerverwarming en vloerkoeling. Je wooncomfort verbetert aanzienlijk.

Voordelen klik PVC vloer

Voordelen klik PVC
• los te leggen
• beter wooncomfort
• geschikt voor de dhz'er
• een stille vloer met weinig loopgeluiden
• toepasbaar in vochtige ruimtes
• ideaal voor vloerverwarming
• lange levensduur

Legservice

Vinylland kan ook alles voor u uit handen nemen. Wij hebben een vakkundig team stoffeerders en wij kunnen elke klus bekwaam klaren. Ook voor de doe het zelver hebben we veel mogelijkheden en meer dan je zou denken! Laat je bij Vinylland verrassen!

Over Vinylland

Vinylland is gespecialiseerd in alle soorten vinyl en in onze showroom vindt u de nieuwste collecties en wij bieden een compleet pakket! Vinylland is onderdeel van Vloerenland®

Showroom PVC vloeren

Vinylland heeft in Beek en Donk (nabij Eindhoven) een unieke showroom.

Alle soorten vloeren liggen in onze showroom op u te wachten om bewonderd te worden. Wij helpen je bij het vinden van de juiste vloer online in de website, in de webshop of in de winkel

 

Meer lezen over
'Klik PVC vloeren'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.