Foto: kled-ebru

Handgeknoopt tapijt met etnisch patroon

De Heritage collectie van EBRU bevat tapijten met klassieke patronen met een moderne finishing touch.

19 Augustus 2023

Met deze collectie blijft EBRU trouw aan haar verleden en afkomst, maar ontstaan er nieuwe speelse vormen, kleurcombinaties en patrooncombinaties. 

Ontdek de betoverende wereld van de Kuba tapijten uit de Heritage collectie van EBRU. Deze met de handgeknoopte tapijten zijn vervaardigd uit een hoogwaardige mix van wol en viscose of de rijke warmte van uitsluitend 100% wol. De verfijnde texturen en de keuze uit een mix van wol en viscose of wol bieden niet alleen visuele pracht, maar ook tastbaar comfort.

De tapijten kenmerken zich door de fijn gedetailleerde etnische patronen die zich in harmonie herhalen. Deze grafische ogende patronen kunnen naar keuze ondersteund worden door een egaal gekleurde achtergrond of met een fading effect waarbij een subtiele kleur transformatie plaatsvindt. 

De Kuba tapijten zijn verkrijgbaar in diverse maten tot 400 x 300 cm. Daarnaast is EBRU gespecialiseerd in maatwerk. Of het nu gaat om een weelderig woonvertrek, een eigentijdse designomgeving of een tijdloos klassiek interieur, de Kuba tapijten passen naadloos in elke sfeer.

www.ebru.nl

 

Reacties