string(1) "p"
Profielfoto van FineStone Design floors
FineStone Design floors
Nijverheidsweg 6, 6651 KS Druten
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:30 - 16:00
zondag
Gesloten

Op zoek naar een mooie grindvloer, nu uit voorraad 40% korting.

Een nieuw soort grindvloer: Naturel gravier, een fijne grindsoort . Nu saterk geprijsd uit voorraad leverbaar! OP IS OP>  scherp geprijst.

Finestone een nieuw grindsoort

Wil je graag een vloer voor het leven met weinig onderhoud? Dan is finestone grind Gravier Masso iets voor jouw.

Deze unieke grindsoort word gewonnen uit de Franse Ardennen. Zonder kleuringen en heeft een unieke uitstraling. Mooie warme beige/taupetinten. Kan goed met open structuur gelgd worden. Indien wenselijk kan deze worden dichtgezet met een speciale topper. 

HTTP://finestone-designfloors.com/grindvloeren/

Deze vloeren zijn sterk, verkleuren niet en zeer krasvast. 

Wij leggen onze Finestone met 8% hars zodat u echt een kwaliteitvloer heeft die jaren lang meegaat.

De korrel is  2-3 mm.  Maar kan ook in de mix met een 0.3mm korrel, hierdoor ontstaat een nog dichtere structuur {Fino Troffelvloer.} en in vele mooie kleuren te leveren en past in elk interieur. Zeer geschikt voor op de slaapkamers en mensen met een allergie of astma. Doordat deze korrel met open structuur gelegd word krijgt losdwarrelend stof geen kans.

Het vuil blijft liggen tussen de steentjes en zijn gewoon met een stofzuiger schoon te maken. Dweilen met milde zeep houd de vloer mooi.

Nieuwsgierig geworden kijk op onze sitewww.finestone-designfloors.com of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat bij ons aan. Showroom op zaterdags geopend en verder op afspraak.Op kantooruren telefonisch te bereiken op 0487-562234

Graag tot ziens bij ons in Druten