Profielfoto van FineStone Design floors

FineStone Design floors

Nijverheidsweg 6, 6651 KS Druten
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:30 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Op zoek naar een mooie PU UV bestendige gietvloer? Finestone-grindvloeren of Cemento betondesign vloeren en doe-het-zelf pakketten Cemento wanddesign? Wij werken met eigen mensen en hebben een showroom in Druten. Vrijblijvende offerte? Mail ons: info@finestone-designfloors.com

Finestonedesignfloors

Finestonedesignfloors is een kunststofvloeren bedrijf met ervaren applicateurs. We leggen Betondesignvloeren en wanddesign voor badkamers, keukens en sanitaire ruimtes. Deze zijn 100% vloeistofdicht door een speciale aflak. Cemento vloeren zijn cementgebonden met een stoere natuurlijke uitstraling. Geschikt voor alle ruimtes en zeer praktisch in onderhoud. Kleurecht en naadloos. Finestone{grind} is ook een nieuwe grindsoort. Korrel 1-3 mm kleurecht en krasvast. Een vloer om jarenlang plezier van te hebben. en voor alle ruimtes geschikt. Denkt u aan woningen, winkels, scholen en bedrijfsruimtes.

Onze PU gietvloeren zijn UV bestendig en voorkomt verkleuring van uw gietvloer, deze vloeren te leveren in alle denkbare kleuren ook in betonlook. Onze vloeren zijn zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming.

Breng eenheid in je interieur met een vloer om op te leven.

Ook hebben wij trapbekleding in vele vormen, denkt u aan finestone op de trap. Geen los dwarrelend stof meer op de trap. In vele moderne kleuren en  mogelijkheden te maken. Cemento beton {betoncire} is de trend op de trap en geeft u trap een stoere uitstraling.

Wij werken door het hele land en hebben een showroom in Druten, daar zijn al onze vloeren te zien en ervaart u het gemak van een stoere kunststofvloer. Wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u en de koffie staat klaar.

Wij zijn aangesloten bij de NOA Afbouw , een garantie voor particulieren volgens de algemene voorwaarden in de sector vloeren.

Cemento wanddesign

Cemento wandesign is de trend van deze tijd. Geen last meer van voegen in de badkamer of keukenwand. Gemakkelijk te reinigen omdat deze 100% vloeistofdicht is. Onze Cemento is ook geschikt op de vloeren, vooral de sanitaire ruimtes, omdat de vloer en wand naadlioos is geen last meer van vieze voegen. 100% vloeistofdicht omdat wij deze 2 x aflakken. We hebben speciale doe-het-zelfpakktten om deze wanden zelf aan te brengen of door een stucadoor. De pakketten zijn te zien met een filmpje op www.cementowanddesign.nl . Wij helpen u graag door een vrijblijvende offerte op maat te maken in onze showroom. De cemento is in 12 kleuren leverbaar metr een stoere trendy uitstraling.