Partner

Printbeton & Co

PrintBeton is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het leggen van PrintBeton terrassen en opritten en natuurlijk ook WoonBeton in allerlei varianten.

De medewerkers van PrintBeton hebben al ruim hun sporen verdiend in het beton, met meer dan een decenium ervaring. Eén van de grondleggers van het bedrijf gaf 10 jaar geleden al workshops voor collega betonvloeren-leggers om PrintBeton in Nederland te introduceren.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht printbetonenco.nl

WoonBeton is een stoere, gekleurde en eigentijdse binnen betonvloer van minimaal 30 mm. Uitermate geschikt als vloer over vloerverwarming. De kenmerken zijn o.a.: duurzaam, stijlvol, weinig onderhoud en natuurlijk mooi! Daarnaast hebben zij nu ook Cem-style in het assortiment, waarmee ze een look-a-like Woonbeton vloer maken vanaf minimaal 5 mm.

Dit is een cementgebonden gietvloer, die zelfs over de bestaande tegel/plavuizen/marmer vloer aangebracht kan worden. Dat spaart stof, breek en hakwerk en dus je bestaande vloerverwarming.

Het proces

- et uitzetten van de definitieve hoogte van de binnen betonvloer
- Ondergrond voorbereiden voor een goede hechting van de toplaag
- Aanbrengen van kantstrook en bewapening
- Het storten van de Woonbeton vloer
- Het aanbrengen van de kleur in de toplaag met een zgn. colour hardner
- Het glad afwerken van het oppervlak, zowel handmatig als met de vlindermachine
- Het aanbrengen van een beschermlaag; de zgn. sealer

Onderhoud

Natuurlijk is je PrintBeton en WoonBeton nagenoeg onderhoudsvrij, maar na jaren van intensief gebruik kunnen er toch wat slijtage sporen zichtbaar zijn in de toplaag. Deze kunnen wij met de originele producten weer optimaliseren zodat je vloer er weer uit ziet als nieuw! Zelfs (Print)Betonvloeren, die niet door hen gemaakt zijn, maken zij weer mooi!

Soms komen zij helaas vloeren tegen, uiteraard niet door hen gemaakt, die door een slechte nabewerking de hele toplaag verliezen. Zelfs deze vloeren kan PrintBeton weer helemaal restaureren!

Meer lezen over
'WoonBeton'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.