Profielfoto van Printbeton & Co

Printbeton & Co

Zuidkade 195,  2741 JS  WADDINXVEEN

0182745669
Website

Bedrijf

PrintBeton is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het leggen van PrintBeton terrassen en opritten en natuurlijk ook WoonBeton in allerlei varianten. De medewerkers van PrintBeton hebben al ruim hun sporen verdiend in het beton, met meer dan een decenium ervaring. Eén van de grondleggers van het bedrijf gaf 10 jaar geleden al workshops voor collega betonvloeren-leggers om PrintBeton in Nederland te introduceren.

Artikelen

meest recent

PrintBeton

PrintBeton is een geprofileerde en gekleurde betonvloer, welke toegepast kan worden voor bijv. opritten en terrassen. De kenmerken zijn o.a.: duurzaam, stijlvol, weinig onderhoud en natuurlijk mooi! Voor openbare bestrating is het ook nog eens erg veilig, het is hufterproof!

Printbeton & Co

WoonBeton

WoonBeton is een stoere, gekleurde en eigentijdse binnen betonvloer van minimaal 30 mm. Uitermate geschikt als vloer over vloerverwarming. De kenmerken zijn o.a.: duurzaam, stijlvol, weinig onderhoud en natuurlijk mooi! Daarnaast hebben zij nu ook Cem-style in het assortiment, waarmee ze een look-a-like Woonbeton vloer maken vanaf minimaal 5 mm.

Dit is een cementgebonden gietvloer, die zelfs over de bestaande tegel/plavuizen/marmer vloer aangebracht kan worden. Dat spaart stof, breek en hakwerk en dus je bestaande vloerverwarming.

Printbeton & Co
Bekijk alle 2 artikelen