Partner

Printbeton & Co

PrintBeton is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het leggen van PrintBeton terrassen en opritten en natuurlijk ook WoonBeton in allerlei varianten.

De medewerkers van PrintBeton hebben al ruim hun sporen verdiend in het beton, met meer dan een decenium ervaring. Eén van de grondleggers van het bedrijf gaf 10 jaar geleden al workshops voor collega betonvloeren-leggers om PrintBeton in Nederland te introduceren.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht printbetonenco.nl

PrintBeton is een geprofileerde en gekleurde betonvloer, welke toegepast kan worden voor bijv. opritten en terrassen. De kenmerken zijn o.a.: duurzaam, stijlvol, weinig onderhoud en natuurlijk mooi! Voor openbare bestrating is het ook nog eens erg veilig, het is hufterproof!

Voordelen Printbeton

- Onkruidvrij
- Slijtvast
- Kleurecht
- Eigen design
- Blijvend vlak
- Hufterproof

Onderhoud

Natuurlijk is je PrintBeton en WoonBeton nagenoeg onderhoudsvrij, maar na jaren van intensief gebruik kunnen er toch wat slijtage sporen zichtbaar zijn in de toplaag. Deze kunnen wij met de originele producten weer optimaliseren zodat je vloer er weer uit ziet als nieuw! Zelfs (Print)Betonvloeren, die niet door hen gemaakt zijn, maken zij weer mooi!

Soms komen zij helaas vloeren tegen, uiteraard niet door hen gemaakt, die door een slechte nabewerking de hele toplaag verliezen. Zelfs deze vloeren kan PrintBeton weer helemaal restaureren!

Meer lezen over
'PrintBeton'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.