Morsen mag met een gietvloer in de keuken

Of een gietvloer in de keuken handig is? Natuurlijk!

Niet alleen vanwege het feit dat er geen eten meer tussen de naden van een houten vloer of voegen van een tegelvloer komen, maar ook omdat jouw keuken er een hele strakke uitstraling van krijgt. En het mooie is dat de vloer bestand is tegen alle mogelijke vloeistoffen die in de keuken voorkomen, zoals water, sap, koffie en wijn. Maar ook olijfolie, vet en zeep.

Maak van je keuken een statement

Het strakke design van onze gietvloeren heeft een moderne uitstraling. De vloer is geschikt voor elke keuken, omdat je zelf de kleur en sfeer bepaalt aan de hand van jouw keuken. Bij een industriële keuken met robuuste materialen als roestvrij staal en massief hout past bijvoorbeeld een stoere betonlook vloer. Bij een woonkeuken met tierelantijntjes en knusse hoekjes kies je voor een warme, lichte tint om er een gezellige eet-, relax- en zitruimte van te maken.

DRT Vloeren

DRT is dé specialist en pionier als het om gietvloeren gaat. In elke look die je maar kunt bedenken. Betonlook, strakke gietvloeren, mooie diepe kleuren of een design helemaal naar jouw smaak gemaakt, het kan allemaal. Zij zorgen ervoor dat jij gaat genieten van wat zij gieten.

Meer informatie: drtgietvloeren.nl

Meer van DRT Vloeren Bekijk alle

Urban Velvet PU

De Urban Velvet gietvloer is een bijzondere polyurethaan vloer met de perfecte verhouding van flexibiliteit en krasvastheid. Het licht elastische aspect maakt deze gietvloer bovendien uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en zelfs huisdieren. Natuurlijk is deze vloer niet geheel krasvrij, want dat is geen enkele gietvloer. Deze pu-gietvloer voelt zacht en warm aan waardoor u het liefst op blote voeten door uw huis loopt. De combinatie met vloerverwarming is daarnaast geen enkel probleem. De Urban Velvet gietvloer is in bijna elk denkbare kleur te verkrijgen. Bent u de gekozen kleur toch na een aantal jaar beu, dan kunt u redelijk gemakkelijk een nieuwe kleur laten aanbrengen en uw interieur aanpassen naar uw smaak. Kijk voor meer informatie op www.drtgietvloeren.nl.

DRT Vloeren

Stone Island gietvloer

De Stone Island vloer is een multi-toepasbare vloer. Deze gietvloer van DRT Gietvloeren kan door het hele huis worden toegepast. Deze vloeren zijn voorzien van zand en hars en hebben een stoer en strak karakter. Gietvloeren verschijnen steeds vaker in de hedendaagse interieurs en zijn erg makkelijk te onderhouden. Bovendien is het mogelijk een gietvloer over vloerverwarming heen te plaatsen. Wilt u ook graag een cement- of kunststofvloer? Neem dan een kijkje op de website van deze gietvloer specialist www.drtgietvloeren.nl.  

DRT Vloeren