Morsen mag met een gietvloer in de keuken

Of een gietvloer in de keuken handig is? Natuurlijk!

Niet alleen vanwege het feit dat er geen eten meer tussen de naden van een houten vloer of voegen van een tegelvloer komen, maar ook omdat jouw keuken er een hele strakke uitstraling van krijgt. En het mooie is dat de vloer bestand is tegen alle mogelijke vloeistoffen die in de keuken voorkomen, zoals water, sap, koffie en wijn. Maar ook olijfolie, vet en zeep.

Maak van je keuken een statement

Het strakke design van onze gietvloeren heeft een moderne uitstraling. De vloer is geschikt voor elke keuken, omdat je zelf de kleur en sfeer bepaalt aan de hand van jouw keuken. Bij een industriële keuken met robuuste materialen als roestvrij staal en massief hout past bijvoorbeeld een stoere betonlook vloer. Bij een woonkeuken met tierelantijntjes en knusse hoekjes kies je voor een warme, lichte tint om er een gezellige eet-, relax- en zitruimte van te maken.

DRT Vloeren

DRT is dé specialist en pionier als het om gietvloeren gaat. In elke look die je maar kunt bedenken. Betonlook, strakke gietvloeren, mooie diepe kleuren of een design helemaal naar jouw smaak gemaakt, het kan allemaal. Zij zorgen ervoor dat jij gaat genieten van wat zij gieten.

Meer informatie: drtgietvloeren.nl

Meer van DRT Vloeren Bekijk alle