string(1) "p"
Profielfoto van FineStone Design floors
FineStone Design floors
Nijverheidsweg 6, 6651 KS Druten
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:30 - 16:00
zondag
Gesloten

Cemento vloeren , betondesign, Woonbetonvloeren!

Cemento vloerdesign, een vloer om op te leven. Stoer en robuuste uitstraling,een cementgebonden vloer. Betonlook in trendy kleuren,naadloos en sterk.

Cemento betonvloeren, stoer en past in elk interieur.

Cemento betondesign, de trend op het gebied van vloeren. Er zijn vele benamingen voor deze vloeren o.a betoncire, betonlook, woonbeton en  betondesign.

Deze vloer brengt eenheid in je interieur. Naadloos en vloeistofdicht.

Een zeer milieu bewuste keuze! Omdat deze vloer uit natuurlijke materialen bestaat is het ook goed voor ons milieu.

Meer informatie: finestone-designfloors.com

Met de look van een betonnen vloer, maar dan gemakkelijk in onderhoud omdat deze 2x word afgelakt en vloeistof dicht is. Past in iedere ruimte van de woning. 

Ook geschikt voor afwerking wanden in badskamer, toilet en keukenwanden. Zie bij onze andere artikelen:Cemento-doe-het-zelf pakketten. 

We kunnen deze vloeren op vele soorten ondergronden leggen. We egaliseren eerst de ondervloer en voorzien deze van een schraaplaag. De vloer moet immers strak en egaal zijn. Bij scheurvorming zetten wij speciale glasvezelmatten om doorscheuren te voorkomen in de nieuwe vloer.|Ook voor de garantie volgens de NOA Afbouw 5 jaar.

De cemento word in een 2- lagensysteem aangebracht door onze eigen vakbekwame mensen.{applicatie dagen 4-5} De uitstraling van deze vloer bepaalt u samen met onze applicateurs, en wij houden u op de hoogte elke dag met foto en filmateriaal. Zodat u weet wat wij in uw woning doen.

U krijgt een stoere vloer met het natuurlijke uitstraling elke vloer is uniek, omdat het handwerk is en door ervaren eigen mensen word gelegd.

Een vloer om op te leven met een stoere warme uitstraling van geleefd beton.

In onze showroom maken wij vrijblijvend een offerte voor u en leggen wij uit hoe onze ervaren applicateurs deze vloeren leggen.

In onze showroom gewven wij een vrijblijvend kleuradvies met onze binnenhuis architectte, zijn weet dat een kleur uit zoeken niet makkelijk is. Kijkt samen met de klant naar hun wensen en stellen dan samen een kleurenplan op. 

Nieuwsgierig geworden, maak dan een afspraak via onze site. Op zaterdag geopend en verder op afspraak. Telefonisch te bereiken tijdens kantooruren. 0487-562234 of op zaterdag: 0487-506133.

Kijk op onze site voor meer inspiratie. www.finestone-designfloors.com