COREtec® vloeren zijn geschikt voor alle ruimten

De vloeren zijn eenvoudig te plaatsen en zijn stiller, rustiger en voelen warmer aan

COREtec®: nieuwe revolutionaire vloeren met een unieke samenstelling. Een zeer goed alternatief voor bijvoorbeeld laminaat of de verlijmde PVC vloer. COREtec® is eenvoudig te plaatsen door het lijmloze geïntegreerde klikprofiel. Een sterke en stabiele vloer die niet krimpt en uitzet onder normale omstandigheden.

Een superieure weerstand tegen s
Door de verschillende slijtlagen (0,55 mm slijtlaag) is een COREtec® vloer bestand tegen het echte gezinsleven, met kinderen, huisdieren en drukke dagen.

Akoestisch dempend
De onderlaag bestaat uit kurk en heeft hierdoor een aangenaam loopcomfort. De vloer is stiller, rustiger en voelt warmer aan. Een COREtec® vloer is dus uitermate geschikt voor appartementen.

Watervast; ook geschikt voor badkamers!
Deze vloeren kunnen in iedere ruimte worden geplaatst. Wil je een vloer leggen in een woonkamer, werkkamer, slaapkamer, badkamer en/of keuken? Dan is dit de juiste keuze!

Een stabiele vloer
COREtec®-vloer is opgebouwd uit meerdere lagen. De geïntegreerde kurkonderlaag zorgt ervoor dat de vloer zo stabiel is dat de vloer geen extra underlay nodig heeft. Deze onderlaag vangt oneffen ondervloeren op en is schimmelwerend.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Pinterest

Instagram: www.instagram.com/coretecfloors.eu
Facebook: www.facebook.com/coretecfloors.eu
Linkedin: www.linkedin.com/company/coretec-floors-international
Pinterest: www.pinterest.com/coretecfloorseu/
YouTube: www.youtube.com/channel/@coretecfloorsinternational