Foto: velux-rolgordijn-elektrisch-wit

VELUX introduceert wit designlijn

Voor het creeren van een ruimte met een lichte en frisse uitstraling heeft VELUX de collectie raamdecoratie uitgebreid met een witte lijn.

Voor het creeren van een ruimte met een lichte en frisse uitstraling heeft VELUX de collectie raamdecoratie uitgebreid met een witte lijn.

In de Wit design collectie zijn de cassette en zijgeleidingen van de raamdecoratie vervaardigd van wit afgelakt aluminium. Hierdoor passen ze perfect bij een wit interieur en wit gelakte VELUX dakramen. De Wit design lijn is onderdeel van de Slim design collectie en heeft daardoor tevens een slank profiel en een smallere cassette voor meer daglicht en uitzicht wanneer de raamdecoratie het daglicht niet hoeft te reguleren. De Wit design raamdecoratie is verkrijgbaar in 87 verschillende trendy kleuren en dessins.

 

Met VELUX raamdecoratie kan de mate en de richting van het binnenvallende daglicht onder het schuine dak eenvoudig worden gereguleerd en de sfeer in het interieur worden bepaald. De nieuwe Wit design raamdecoratie past perfect in een licht en strak interieur. Zowel handbediende verduisterende rolgordijnen, jaloezien, plisse gordijnen als dubbele harmonica plisse's kunnen in de Wit design lijn worden uitgevoerd. En met het VELUX Pick&Click! systeem is de Wit design raamdecoratie snel en eenvoudig te installeren op ieder type VELUX dakraam.

Raamdecoratie bespaart energie

Ook de verduisterende rolgordijnen en plisse gordijnen met Wit design kunnen een aanzienlijke bijdrage leveren aan de isolatie van dakramen. Door de raamdecoratie te sluiten creeert u een extra isolatielaag die zorgt voor een betere warmte-isolatie tot wel 33 procent. Op www.velux.nl/duurzaamwooncomfort wordt stapsgewijs uitgelegd hoe optimaal gebruikgemaakt kan worden van raamdecoratie en daglicht om energie te besparen. Rolluiken bieden niet alleen extra veiligheid en privacy voor woningen, maar kunnen ook aanzienlijk bijdragen aan de isolatie, wat op lange termijn energiekosten bespaart. De kosten van rolluiken voor woningen variëren sterk , afhankelijk van de grootte, het materiaal en de bedieningswijze (handmatig of elektrisch). Voor een standaard raam kunnen de prijzen beginnen vanaf ongeveer €150 voor een eenvoudig handmatig systeem tot wel €600 of meer voor een hoogwaardig elektrisch rolluik met afstandsbediening.

Over VELUX

VELUX zorgt voor een aangenamere leefomgeving onder het dak door deze te voorzien van daglicht en frisse lucht. Naast een ruim aanbod van dakramen en daglichtsystemen voor schuine daken biedt VELUX oplossingen voor platte daken. Het assortiment van VELUX bestaat bovendien uit vele typen raamdecoratie, buitenzonweringen, rolluiken, op afstand bedienbare intelligente producten en producten aangestuurd door zonne-energie. VELUX investeert uitgebreid in producten die bij een bijdrage kunnen leveren aan het terugdringen van energieverbruik in gebouwen. In zes modelwoningen in het Model Home 2020 project laat VELUX concreet zien hoe gebouwen energieneutraal en energieproducerend kunnen worden gebouwd met gebruik van daglicht en behoud van een comfortabel binnenklimaat. VELUX bezit productievestigingen in tien landen, verkoopmaatschappijen in bijna veertig landen en is een van de sterkste merken in de wereldwijde sector bouwmaterialen. Producten van VELUX zijn in vrijwel de gehele wereld verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.velux.nl/overvelux.

Publicatiedatum: 15 februari 2010

Reacties