Foto: luxaflex-rolgordijnen-experience

Luxaflex bedienbaar met je mobiel

Luxaflex bedienen met je mobieltje is vanaf nu mogelijk. Door het bellen van een 06-nummer kan men de zonwering ophalen, laten zakken of kantelen. Een unieke uitvinding; in het Friese Jubbega is deze futuristische Luxaflex voor het eerst te zien.

In samenwerking met Luxaflex biedt Blaauw Woonidee zonweringen aan die bedienbaar zijn met een mobiele telefoon. Vanaf elke locatie en op elk tijdstip kan de eigenaar van de Luxaflex een 06-nummer bellen en zo de zonwering bedienen. De woonwinkel in Jubbega is de eerste Nederlandse dealer van deze nieuwe uitvinding. Het familiebedrijf, dat in handen is van Andries en Lea Keuning, laat hiermee zien dat ze voorop gaat bij nieuwste ontwikkelingen in de woninginrichting. Andries: ?De zogenaamde KMX-besturing ofwel domotica bestaat al langer. Maar het werd nog niet gebruikt voor woninginrichting. Dat is volledig nieuw in Nederland. Deze mogelijkheid brengt een totaal nieuwe kijk op het interieur. De nieuwe manier om apparaten in huis te bedienen, zal snel in populariteit toenemen.?

Installatie

De installatie van de op afstand bedienbare Luxaflex wordt mogelijk door een gespecialiseerde technische partner. Onder andere Hoekstra Installatie uit Heerenveen en Terpstra Elektrotechniek uit Oosterwolde zijn installateur van deze Luxaflex. De heer Terpstra: ?De installatie van de 06-Luxaflex zorgt weinig overlast in de woning. Domotica is echt het begrip van de toekomst. Onder andere de thermostaat kan ermee op afstand bediend worden. Het levert niet alleen comfort en gemak op, maar ook een financiële besparing.?

Remote controlled

Het op afstand bedienen van elektrische apparaten wordt al breed gebruikt. Met de komst van de remote controlled Luxaflex, gaat een nieuwe wereld open. Een wereld die zich snel zal uitbreiden naar andere toepassingen. Andries Keuning: ?Denk bijvoorbeeld aan een op afstand bedienbaar koffiezetapparaat. Uniek aan de 06-Luxaflex is dat men niet in de buurt van de zonwering hoeft te zijn voor het bedienen. Dat kan bijvoorbeeld ook vanaf het vakantieadres in het buitenland.?

Wooninspiratie

Blaauw Woonidee biedt wooninspiratie in vele stijlen. Klassiek, modern of tijdloos, in de showroom in Jubbega is het te vinden. De winkel heeft naast meubels ook een slaapkamerafdeling en er is ruime keuze uit vele soorten woontextiel. Wil men het inrichten van de woning gedeeltelijk of helemaal uitbesteden, dan kan men terecht bij de binnenhuisadviseurs van Blaauw Woonidee.

Voor meer informatie over Blaauw Woonidee kijkt u op www.blaauw-woonidee.nl.

Publicatiedatum: 30 maart 2009

Reacties