Foto: /249206.jpeg

Innovaties maken het verschil: Copahome zet licht op groen voor ecologische raammode

Geïnspireerd door de globale trend om milieubewust te leven, slaat Copahome de groene weg in met haar gloednieuwe gordijncollecties. Gerecycleerde stoffen en energievriendelijke doeken zetten de maatwerkspecialist helemaal op de ecologische kaart.

Geïnspireerd door de globale trend om milieubewust te leven, slaat Copahome de groene weg in met haar gloednieuwe gordijncollecties. Gerecycleerde stoffen en energievriendelijke doeken zetten de maatwerkspecialist helemaal op de ecologische kaart.

Bovendien pakt de fabrikant uit met enkele exclusieve innovaties die het wooncomfort naar een ongeëvenaard niveau tillen.

Eco-fashion

Binnen het uitgebreide productengamma van Copahome kaapt de collectie Xtra Eco probleemloos de milieuvriendelijkheidprijs weg. Deze rolgordijnstof kan met recht een groen product genoemd worden: het textiel wordt geweven met garens gesponnen uit gerecycleerd polyester. Door het doek niet te coaten met een pvc laag behouden de doeken de warme uitstraling en zachte touch van echt textiel. De gerecycleerde stoffen zijn in tal van trendy kleuren en structuren te verkrijgen voor rolgordijnen.

Eén met de natuur

De rustgevende natuurtinten van Natural spelen in op ons verlangen naar authenticiteit, eenvoud en een gezonde levensstijl. Deze collectie rolgordijnen behelst maar liefst 87 kleuren die je doen dromen over uitgestrekte zandstranden, heerlijk geurende cacaobonen, exotische houtsoorten en wilde bamboe. Aangezien de stabiliteit van natuurlijke materialen moeilijk onder controle te houden is, stelt Copahome een bamboegeïnspireerde stof in polyester voor. Ook voor het rasechte linnen van vlas, dat enorm kreukt en krimpgevoelig is, zocht men een alternatief. In de collectie vouwgordijnen Natural Feeling ontdek je magnifieke imitaties in polyester met de stoere charme van linnen zonder de nadelen.

Multitalent gescreend

Achter uw raam genieten van het magnifieke zomerlandschap zonder verblind te geraken door felle zonnestralen? Geen enkel probleem met rolgordijnen uit de collectie Xtra Screen! De geselecteerde screenstoffen zijn geweven uit een nieuwe generatie polyestergarens die kreukherstellend zijn. Deze bijzondere doeken verkleuren nagenoeg niet én zijn erg onderhoudsvriendelijk: vlekken worden simpelweg verwijderd met een spons. Bovendien zorgen ze zowel aan de binnen- als buitenzijde voor een strakke en eigentijdse look.
Exclusief bij Copahome is Thermoscreen. Dit gemetalliseerd doek reflecteert maar liefst 50 procent van de zonnewarmte naar buiten, en zorgt zo voor verkoeling op een hete zomerdag.

Lief voor je energiefactuur

Wie optimaal energie wil besparen, kiest maar beter voor Xtra Energysaver.Een isolerende coating van deze rolgordijnstoffen houdt de warmte langer binnen. Door de verminderde uitstoot van CO2 bewijs je er moeder natuur dubbel en dik een dienst mee.

Reacties