Kurk tegen je muur (in alle kleuren en motieven)

Kurk tegen de muur is zeer decoratief gaat jaren mee zonder onderhoud. Ideaal langs de trap en in de inkom, in de badkamer, de keuken en als prikmuur.

Kurk tegen de muur

Kurk tegen de muur is terug helemaal hip. Wie kent het niet? De bruine kurktegels die wel 20 jaar mee konden. Die kurktegels zijn er nog steeds. Wel in veel meer verschillende motieven. Of helemaal in de kleur die jij hebben wilt! Bijpassend bij de verf die je hebt uitgekozen? In ons eigen werkhuis maken wij het voor je. Jij wilt paars? Wij maken paars! Natuurlijk ook in wit, grijs, beige, groen, blauw, oranje .....

Door de kurk na het verlijmen te vernissen wordt de muur bovendien stootvast en afwasbaar. Ideaal langs de trap of in die hoge traphal. Moet je nooit meer schilderen of behangen.

Ook in de badkamer is kurk super gemakkelijk. Geen schimmel meer in de voegen. Doordat kurk na de plaatsing wordt vernist is de wand geheel verzegeld en kan vuil en schimmel nergens indringen. Een doek met water en een scheutje azijn zorgt voor een goede reiniging en ontkalking.

In de slaapkamer is kurk tegen de muur dan weer geluiddempend maar kan ook fungeren als prikmuur. Uw tiener kan posters prikken naar hartelust.

En wat dacht je van de kurkschors? Een prachtige accentmuur en enorm geluiddempend bovendien.

Kurk tegen de muur is erg sfeervol en puur natuur. Wij werken dan ook alleen met milieuvriendelijke lijmen en kurklakken. Voor meer info surf naar www.kurkexpert.be

 

 

Kurk als prikwand

Je kan kurk niet alleen in tegels aankopen, maar ook op de rol. Deze kurk op rol kan als ondervloer onder bijvoorbeeld een laminaatvloer worden gebruikt, maar ook als prikbord/prikwand.

Je kan deze kurk op rol in verschillende afmetingen en diktes aankopen. Als prikwand adviseren wij om toch 4 of 5 mm dikke kurk te gebruiken. Deze verlijm je tegen een gladde muur en kan je eventueel nadien ook in een (RAL) kleur vernissen. Ook na verloop van tijd kan je de kurk alsnog (of opnieuw) van een kleur voorzien. Deze werken worden door ons vaak in scholen en bedrijven toegepast. Voor meer info en prijzen surf naar www.kurkexpert.be.

Kurkschors

Kurk is de bast van een boom, de Portugese kurkeik. De schors wordt van de boom gehaald zonder dat deze daar enig nadeel van ondervindt. Deze pure schors als wanddecoratie gebruiken kan ook. Dit geeft een super mooie natuurlijke uitstraling. Bovendien is de pure boomschors enorm isolerend. Het galmen in grote ontvangstruimtes of hotel lobby`s gaat een heel pak minder zijn. Het mooi is ook dat je er geen onderhoud aan hebt.

De kurkschors is verkrijgbaar in platen van 60x90 cm maar ook in pure en losse stukken schors.

U vindt alles in onze webwinkel www.kurkexpert.be (wandkurk en kurkschors)