Foto: 2019/Stucadoor.jpg

Waar moet je op letten bij het inschakelen van een stucadoor?

Stucwerk kan het uiterlijk van je woning helemaal afmaken. Juist uitgevoerd stucwerk levert prachtige resultaten op.

Guido van Loon

Echter kan slecht stucwerk er ook voor zorgen dat jouw muren er rampzalig uit komen te zien. Wil je dit voorkomen? Dan is het dus belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Waar moet je overal op letten wanneer je een stukadoor gaat kiezen? In dit artikel lees je exact waarop je moet letten wanneer je nog niet weet door wie je het stucwerk wilt laten verzorgen.

De prijs van de stukadoor

Je zou misschien denken dat een duurdere stukadoor ook beter is, dit is echter niet altijd het geval. Een goedkope stukadoor kan zeer goed werk leveren en een dure stukadoor kan ook slecht werk leveren. Het is dus helemaal geen gek idee om gewoon voor een goedkope stukadoor te kiezen. Het is absoluut aan te raden om eens een aantal prijzen met elkaar te vergelijken. Zo weet je in ieder geval zeker dat je niet veel duurder uit bent dan eigenlijk nodig is.

De kwaliteit van het stucwerk

De prijs zegt niet altijd iets over het stucwerk, maar waar zie je dan wel aan of een stukadoor goed is in zijn werk? Dit kan je niet voorspellen aan de hand van de prijs, maar je kunt wel kijken wat voor ervaringen andere mensen met de stukadoor hebben. Zo kan je op het internet vrijwel altijd een aantal recensies vinden. Op deze manier krijg je al snel een goed beeld van wat voor werk er geleverd wordt. Het kan ook geen kwaad om de stukadoor om foto’s van zijn eerdere werk te vragen.

Het vinden van een stukadoor

Ken je misschien mensen die je kunnen doorverwijzen naar een goede stukadoor? Dan is dit waarschijnlijk een erg goede optie. Zo kan je van een betrouwbare bron aanhoren wat voor kwaliteit stucwerk je kunt verwachten. Kan niemand je doorverwijzen naar een goede vakman? Kijk dan eens op Stucadoor-expert.nl. De vakmannen van dit bedrijf kunnen je zeker verder helpen. Op de website vind je bovendien ook meer informatie over het vak.

Reacties