Foto: press_2013//najaarseditie-eigen-huis-verbouwen-inrichten.jpg

Najaarseditie Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten

Najaarseditie Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten vindt plaats op 18, 19 en 20 oktober 2013, Jaarbeurs Utrecht.

Guido van Loon

Najaarseditie Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten vindt plaats op 18, 19 en 20 oktober 2013, Jaarbeurs Utrecht.

Nieuwe editie door verbouwplannen consument

Na het succes van de jaarlijkse Voorjaarseditie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten wordt in oktober voor het eerst de Najaarseditie van deze beurs in de Jaarbeurs Utrecht georganiseerd.

 

Uit onderzoek blijkt dat het consumentenvertrouwen weer in de lift zit. Dit resulteert uiteraard in het ontwikkelen, uitdenken en verwezenlijken van de bouw- en verbouwplannen. Tijdens de Najaarseditie van deze landelijke beurs kunnen deze plannen concreet gemaakt worden.

 

Totaalaanbod

De beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten geeft een antwoord op alle bouw-, verbouw- en inrichtingsvragen! Zo kan de bezoeker er terecht voor een nieuw ontwerp van de badkamer of keuken, de renovatie van de huidige trap, het plaatsen van een open haard of voor de optimale beveiliging van het huis. De aanwezigheid van professionals op het gebied van architectuur, stofzuigersystemen, interieuradvies,  ramen en deuren, klimaatbeheersing en bouwbegeleiding maakt het aanbod breed genoeg voor iedere consument met (ver)bouwplannen.

 

Liever thuis!

Nieuw deze editie is de samenwerking met het platform ‘liever thuis!’. Steeds meer ouderen willen langer zelfstandig blijven wonen. Door op tijd na te gaan denken over de gewenste voorzieningen, maatregelen en woningaanpassingen, is dit mogelijk. Op zondag 20 oktober vertellen verschillende professionals de beursbezoeker er alles over.

 

Openingstijden:

Vrijdag  18 t/m zondag 20 oktober 2013 van 10.00 tot 17.00 uur                      

 

Toegangsprijs:

€ 15,-- p.p. Koop uw kaarten in de online voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van €11,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar gratis entree.

 

Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig. 

 

Meer informatie: www.realiseerjedroomhuis.nl

 

Publicatiedatum: 11 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties