Foto: 276442

Heradesign macro

Een overtuigende toevoeging aan het houtwolprogramma.

Een overtuigende toevoeging aan het houtwolprogramma.

Met macro, de nieuwe akoestische oplossing van houtwol, wijst Heradesign nadrukkelijk op de typische houtwolstructuur.

 

Heradesign breidt zijn productprogramma uit met Heradesign macro, waarbij de Oostenrijkse akoestiekspecialist zich meer dan bij alle andere productseries op het typische, robuuste uiterlijk van de houtwol-platen concentreert. Met een vezelbreedte van drie millimeter benadrukt Heradesign macro de typische houtwolstructuur. En inzake duurzaamheid bij de productie en verwerking doet macro natuurlijk niet onder voor de andere houtwolproducten uit het assortiment.

Stefan Königs, hoofd productmanagement: 'Wij reageren hiermee op actuele vragen. Een ruwe structuur werd in het verleden niet altijd gewaardeerd, omdat dat te veel aan de oude bouwplaten van houtwol herinnerde. Tegenwoordig zijn het precies de grove oppervlakken waarmee architecten graag werken.' Vooral in combinatie met de gladde oppervlakken van sierbeton en glas creëert Heradesign macro een spannend contrast van design en materiaal met een uitstekende geluidsabsorptie. Heradesign macro is ook een ideale oplossing voor toepassingen in gebouwen met meer dan gemiddeld hoge ruimtes – de typische houtwolstructuur blijft ook van grotere afstand zichtbaar.

Wat opvalt: een nieuwe structuur, beproefde kleuren en de duurzaamheid die men gewend is. De productkenmerken van Heradesign macro zijn vergelijkbaar met die van Heradesign fine. De macro-serie is verkrijgbaar in dezelfde kleuren en met dezelfde randuitvoeringen als alle andere akoestische platen van houtwol van Heradesign. Door zijn grove oppervlak valt macro wel duidelijk op. De karakteristieke textuur van de nieuwe akoestische oplossing biedt haast onbegrensde vormgevingsmogelijkheden met andere moderne bouwstoffen. Bij de productie kiest Heradesign natuurlijk nog steeds voor duurzaamheid. De stoffen hout, magnesiet en water, waar bouwbiologisch geen bezwaren aan kleven, vormen de belangrijkste bestanddelen van de nieuwe akoestische oplossing van Heradesign.'

Publicatiedatum: 25 november 2011

Meer informatie: www.heradesign.nl

Reacties