Foto: renson aluminium wandbekleding aangepast

Aluminium wandbekleding van keuken tot poolhouse

Het is het advies van veel architecten vandaag: probeer buiten en binnen in elkaar te laten overgaan

Renson neemt deze raad letterlijk en ontwikkelde met Linarte de mogelijkheid om strakke wanden van de keuken tot aan je poolhouse buiten door te trekken. Het binnen-buitengevoel tot in de puntjes uitgewerkt dus. Bovendien is aluminium als wandbekleding in het interieur een verrassende innovatie.

Aluminium, zowel buiten als in je interieur

Muren, deuren, poorten en zelfs één of meer wanden van je terrasoverkapping: met Linarte maak je van je volledige buitenruimte één uniform en strak geheel. Door ook een wand in je interieur mee te nemen, zorgt Linarte ervoor dat binnen en buiten naadloos in elkaar over gaan. Bovendien creëer je zo extra ruimtegevoel in je interieur.

Daarmee speelt Renson niet enkel in op trends voor outdoor, het past ook perfect in de hedendaagse interieurs: industrieel ogende materialen en natuurlijke houtsoorten die hand in hand gaan. Naast beton, bakstenen en staal, introduceert Renson nu dus een aluminium wandbekleding die niet enkel buiten, maar ook binnen gebruikt kan worden. Verrassend innoverend.

Mix and match: ongelimiteerde mogelijkheden

Linarte is opgebouwd uit individuele verticale profielen. Door een ingenieus montagesysteem worden de profielen probleemloos op horizontale dragers geklikt, zonder enige zichtbare hechting.

 

Reacties