Dit element is onmisbaar tijdens je renovatie

Een goed verlicht huis is goud waard. Zo is bijvoorbeeld de toevoeging van daglicht waardevol voor de leefbaarheid van je keuken.

21 Juni 2018

Maar of je nu de keuken of badkamer gaat renoveren, daglicht speelt een grote rol bij de beleving van de ruimte. Heb jij al nagedacht over de hoeveelheid daglichttoetreding in de te renoveren ruimte?

Daglicht transporteren

Kan je bovenstaande vraag beantwoorden met ‘ja’; goed bezig! Zo niet, geen zorgen. Er is een eenvoudige oplossing voor het creëren van meer daglicht zonder dat daar constructieve aanpassingen voor nodig zijn. De Solatube daglichtbuis brengt daglicht bij jou thuis. Een kleine koepel op het dak vangt het daglicht op en vervolgens wordt het licht zonder moeite via een buis naar de bestemde ruimte getransporteerd. Een ronde of vierkante plafondplaat vormt de afwerking aan je plafond. Op deze manier heb je zonder inkijk van buitenaf toch daglicht in bijvoorbeeld je badkamer!

Installatie uitbesteden

Wil je geen omkijken hebben naar de installatie van het daglichtsysteem? De installateurs van Solatube Home ontzorgen jou volledig. Zij monteren de Solatube(s) gemakkelijk binnen één dag. Van aanschaf tot installatie; het gaat snel en efficiënt.

Geen renovatie?

Het plaatsen van een Solatube hoeft niet per definitie mee te worden genomen met een renovatie. Daglicht van buiten naar binnen halen kan namelijk op ieder gewenst moment. De Solatube kan waar én wanneer je maar wilt geïnstalleerd worden.
Laat je inspireren met voorbeelden van badkamers en keukens op de Solatube website. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Reacties