Waar vind je deze stalen Allstairs wenteltrap

Deze elegante stalen wenteltrap is in één van de kantoorpanden aan de Amsterdamse Zuidas geplaatst.

Dit zijn prachtige statige kantoren van grote internationale bedrijven. In één van deze panden zit het internationale advocatenkantoor NautaDutilh. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs is dit één van de grotere advocatenkantoren in de Benelux. Het pand, opgeleverd in 2016, is zestig meter hoog en heeft vijftien bouwlagen. Hierdoor neemt het pand een markante en prominente plek op de Zuidas in.

Bijzondere details van deze dichte stalen wenteltrap

Zoals gezegd heeft het pand vijftien verdiepingen. Vervolgens brengt de lift je naar de elfde etage. Het prachtige Bordeauxrode tapijt geeft een warme uitstraling en je voelt je daarom meteen op je gemak. Wanneer je plaatsneemt op het comfortabele meubilair, valt de prachtige stalen wenteltrap meteen op. De elfde en twaalfde verdieping zijn verbonden door deze 'Fibonacci-trap' van Allstairs. Deze trap is ontworpen door interieurarchitecten Casper Schwarz in samenwerking met DerksdenBoer Interieur Architectuur. De traptreden, trapbomen en stootborden zijn gemaakt van gezet staalplaat en geven de trap een robuust en degelijk effect. Dit past uitstekend bij het vertrouwen dat je als advocatenkantoor wilt uitstralen. Eveneens wordt dit nog eens extra versterkt door de stalen buisleuningen die gelast zijn tegen de balustrade. Het opvallende aan de balustrade en het verdiepingshekwerk is het gatenpatroon. Deze gaten staan symbool voor eindeloze groei. De trapbekleding is hetzelfde Bordeauxrode tapijt als die van de vloer en zo vormen trap en vloer één geheel.

Beleving van de gebruiker

De gebruiker is heel enthousiast over het eindresultaat. Want zij hadden als opdracht meegegeven: ontwerp een trap die eruit springt. Nu, dat is gelukt! Het resultaat mag er zijn. De prachtige stalen wenteltrap is het resultaat van perfecte en professionele samenwerking. Ontwikkelaar G&S Vastgoed, interieurarchitect Casper Schwarz in samenwerking met DerksdenBoer Interieur Architectuur, Allstairs en de klant NautaDutilh hebben samen dit geweldig kunstwerk neergezet. Als je een bijzonders trap wilt, zorg dan dat je bij Allstairs in Ede komt. Dit geldt natuurlijk voor zowel de particulier als de zakelijke markt.

www.allstairstrappen.nl