Foto: Vasco_RITMO_horizontaal_product

Vasco verbindt verleden en toekomst met nieuwe Ritmo-radiator

Comfortabele verwarmingstopper in ritmisch retrojasje

Heb je soms heimwee naar de look & feel van radiatoren uit grootmoeders tijd? Je kent ze wel: de gietijzeren radiatoren die zowel moderne lofts als klassieke herenhuizen net dat beetje extra cachet gaven. Vasco neemt je met de nieuwe Ritmo-radiator mee terug in de tijd. Het authentieke karakter betekent echter niet dat je hoeft in te boeten aan warmtecomfort, want de Ritmo zorgt in elke woonomgeving voor een uitstekende warmtestraling.

De gietijzeren radiatoren van weleer zijn alom gekend vanwege hun robuuste karakter. Met de introductie van Ritmo bewijst Vasco dat moderniteit niet noodzakelijk ten koste hoeft te gaan van authenticiteit. Dankzij de strakke ritmische lijnen en zachte rondingen herinnert de Ritmo aan de kolomradiatoren van vroeger. Toch zijn het onmiskenbaar hedendaagse radiatoren die een hoog warmtecomfort garanderen.

Energiezuinig verwarmen op lage temperatuur

Dankzij zijn forse afmetingen staat de Ritmo qua warmteafgifte garant voor uitstekende resultaten. Heb je heel grote en hoge ruimtes in huis? De Ritmo verwarmt probleemloos alle hoekjes van de kamer. En ook verwarmen op een lage, energiezuinige verwarmingstemperatuur is uitstekend mogelijk. De Ritmo is daarom interessant voor bestaande woningen, energetische renovaties  en nieuwbouw.

Verticaal en horizontaal

Met hun karakteristieke retro-uitstraling zijn deze kolomradiatoren beschikbaar in twee, drie of vier kolommen voor extra warmteafgiftecapaciteit. De verticale variant is beschikbaar in de hoogtes 1500, 1800, 2000 en 2200 millimeter, met zes tot zestien elementen. Woon je in een stijlvol herenhuis met hoge plafonds? Dan is deze verticale versie van de Ritmo ongetwijfeld een goede keuze voor je interieur.

De Ritmo-collectie is een schijnbaar eenvoudige collectie die in elk interieur thuishoort. Of je nu in een moderne loft of in een meer klassiek of zelfs landelijk huis woont: de Ritmo past perfect in de stijl van je interieur. De Ritmo is in twee kleuren beschikbaar: puur wit of trendy zwart. Dat biedt nog net iets meer mogelijkheden op het gebied van design.

De horizontale Ritmo is verkrijgbaar in de hoogtes 300, 400, 500, 600 en 900 millimeter, met tien tot veertig elementen. Uniek voor de horizontale versie, is de montage met vrijstaande standvoet. Zo kan de Ritmo helemaal vrijstaand opgesteld worden, bijvoorbeeld voor een grote raampartij.

Onderhoudsgemak

Dankzij de brede openingen is de Ritmo erg onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden. Een interessante eigenschap voor wie bijvoorbeeld last heeft van een stofallergie. Voor extra comfort én handdoekdroogfunctie is de Ritmo-collectie verkrijgbaar met een handdoekbeugel in chroom om je handdoeken makkelijk te drogen.

Voor meer informatie: www.vasco.eu

Meer van VASCO
Reacties