Foto: press_2013/air-max-vochtvreter.jpg

Air Max Vochtvreter® Ambiance valt in de prijzen

Een vakjury onderschrijft geschiktheid voor gebruik in leefruimtes en beloont de Air Max Vochtvreter® Ambiance met de ‘Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2013’.

Air Max Vochtvreter® Ambiance heeft tijdens de Dutch Design Week uit handen van een vakjury de ‘Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2013’ ontvangen, in de categorie Consumentenproducten. De vakjury baseert haar Erkenning niet alleen op schoonheid, maar ook functionaliteit, innovativiteit en materiaalkeuze zijn van groot belang. De Erkenning onderstreept nogmaals dat het eigentijdse design Air Max Vochtvreter® Ambiance zeer geschikt maakt voor gebruik in het zicht.

Stijlvolle oplossing

Waar geleefd wordt, is vocht. Air Max Vochtvreter® Ambiance neemt dankzij een uniek luchtcirculatiesysteem het teveel aan vocht op en draagt zo bij aan een optimaal leefklimaat in leefruimtes. Het stijlvolle design zorgt ervoor dat Air Max Vochtvreter® Ambiance gezien mag worden.
Een vakjury onderschrijft geschiktheid voor gebruik in leefruimtes en beloont de Air Max Vochtvreter® Ambiance met de ‘Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2013’.

Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp®

De Erkenningen van Goed Industrieel Ontwerp zijn Nederlands enige erkenning voor designvakmanschap en worden breed ondersteund door een keur aan representatieve beroeps- en brancheorganisaties. Een Erkenning versterkt de geloofwaardigheid, vergroot de bekendheid van het product en maakt het kansrijker op de markt. 

Meer informatie: www.gio.nl en www.designlink.nl

Publicatiedatum: 7 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties