string(1) "p"

Supreme-dek beste witte muurverf

Uit een onafhankelijke test met Powerdek, Monodek en Supreme-dek, kwam Supreme-dek als beste uit de bus. En dat voor een bouwmarkt-prijs!

Met de witte muurverven van De Muurverffabriek maak je jouw muren en plafonds weer stralend wit. De Supreme-dek scoort beter op de volgende punten:
- Witter
- Beter verwerkbaar
- Mildere geur
- Hogere afwasbaarheid

Witte muurverf

Wit-tinten zijn een van de meest voorkomende tinten op de muren in Nederlandse huizen. Een wit-tint vormt dan ook de perfecte basis voor elk interieur. Daarnaast zal je niet snel uitgekeken raken op een witte muur omdat het geen trendkleur is. De Supreme-dek van De Muurverffabriek is verkrijgbaar in verschillende wit-tinten. Dit zijn RAL 9010, RAL 9001, RAL 9003, RAL 9016 en wit, er zit dus altijd een tint voor jou bij!

Waarom witte muurverf online bestellen?

Je emmer witte muurverf bestel je eenvoudig en snel op www.wittemuurverf.nl.

De Muurverffabriek is gespecialiseerd in professionele witte muurverf. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een goede kwaliteit zonder daar te veel voor te betalen. Witte muurverf online bestellen bespaart je een trip naar de bouwmarkt, gesjouw met zware verfemmers en geld!

Voordelige witte muurverf

Bij De Muurverffabriek geloven we niet in te veel betalen. Daarom bieden wij een professionele, in één keer dekkende, witte muurverf die witter en beter afwasbaar is dan bekende muurverven als Powerdek en Monodek voor een betere prijs. De Muurverffabriek biedt altijd 50% korting of meer op alle witte muurverven. Bestel dus nu je emmer witte muurverf voor maar €32,95. Een goede muurverf voor een goede prijs dus.