Over ons - De Muurverffabriek

De Muurverffabriek is gespecialiseerd in het produceren van witte muurverf.

De Muurverffabriek produceert witte muurverf voor de klusser die op zoek is naar kwaliteit zonder daar veel voor te betalen. De Muurverffabriek stuurt de muurverf direct vanuit de fabriek naar jou thuis en daardoor kunnen wij muurverf van een professionele kwaliteit leveren tegen een bouwmarktprijs!

Op onze website www.wittemuurverf.nl vind je al onze producten. Wij verkopen afwasbare muurverf en afschrobbare muurverf in de wit-tinten RAL 9010, RAL 9003, RAL 9016, RAL 9001 en wit. Daarnaast verkopen wij ook alle andere verfbenodigdheden zoals een primer, een kwast en een roller.

Ons team van enthousiaste medewerkers is dagelijks in de weer om jou de beste muurverf te kunnen leveren. We kennen allemaal de aanbiedingen van de bouwmarkt wel. Een goede prijs, maar is het dan nog echt kwaliteit? Dekt de verf wel goed? Is de verf echt afwasbaar? Daar hoef je je vanaf nu geen zorgen meer over te maken. Met onze jarenlange ervaring weten wij waar een goede muurverf aan moet voldoen. En dat vind je terug in onze Supreme-dek.