Foto: 259776

Maak je wand uniek met Designwall

Crazy Birds is één van de bijzondere behangen van Designwall.

Designwall biedt ontwerpen van gerenommeerde internationale ontwerpers. En omdat ieder opdrachtgever en elke muur anders is, maakt Designwall per opdracht een uniek ontwerp.

Designwall biedt een collectie behang met bijzondere dessins voor de hospitalitymarkt. Behang van Designwall valt op door de customized dessins, de kleuren en de krachtige ontwerpen van vooraanstaande ontwerpers en architecten. Bijzondere behangen die aan de afmetingen van de wand worden aangepast. De opdrachtgever werkt samen met de ontwerper aan het eindresultaat. Hierdoor is iedere toepassing uniek. Het populaire costumized behang Birds is in verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar net zoals het behang William (gebaseerd op een dessin van William Morris uit de Arts&Crafts beweging van rond 1880).

Designwall levert ook behangen die op de rol kunnen worden besteld. Binnenkort komt in die collectie het behang Crazy Birds uit. Een behang met zorgvuldig gedetailleerde en kleurige vogeltaferelen. Kijk voor alle behangen en specificaties op www.designwall.nl.

Publicatiedatum: 20 januari 2011

Bekijk ook eens ons artikel over muurstickers.

Reacties