Introductie direct verspuitbare muurverf

Global Paint Products introduceert een nieuwe kwaliteit spuitverf, ontwikkeld specifiek voor de Wagner (WallPerfect®) verfspuitsystemen.

Global Paint Products introduceert een nieuwe kwaliteit spuitverf, ontwikkeld specifiek voor de Wagner (WallPerfect®) verfspuitsystemen.

Direct verspuitbaar, verdunnen niet nodig, snel en eenvoudig, in een keer dekkend, streeploos resultaat. Dat zijn de kenmerkende producteigenschappen van de Lifestyle Muur- en Plafond, die door verffabrikant Global Paint Products is ontwikkeld voor de Wagner (WallPerfect®) verfspuitsystemen.

 

Dit concept (samenwerking Wagner en Global Paint) biedt de consument en de semi-professionele verwerker een oplossing waarbij de muurverf ‘’Plug en Spray’’ toegepast kan worden met alle voordelen die het spuiten van muurverf in zich heeft.

Lifestyle Muur- en Plafond is oplosmiddelarm en voldoet uiteraard aan de laatste regelgevingen op nationaal- en internationaal gebied.

Lifestyle Muur- en Plafond is geïntroduceerd en gepresenteerd tijdens de S.G.A. Vakdagen op 26,27 en 28 oktober 2010.

Lifestyle Muur- en Plafond is leverbaar vanaf medio december 2010 in een 2,5 en 10 liter verpakking wit/basis 1 en geschikt om aan te kleuren op het CMS Color Matching System van Global Paint Products.

Meer informatie: www.globalpaint.com.

Publicatiedatum: 28 oktober 2010

reacties
anderen bekeken ook

Zo kun je je houtwerk in huis schilderen met verf op waterbasis

Sandra van Koningshoven

Hoe moet je behangen?

Guido van Loon

Beste muurverf uit de test!

Soorten verf: de mogelijkheden op een rij

Wat doen wij?

Houtwerk buiten schilderen? Tips!

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie